Hooroplossingen

Wij begrijpen dat slechthorendheid vaak verder gaat dan één-op-één communicatie. Hiervoor hebben we diverse oplossingen die los of in aanvulling op het hoortoestel gebruikt kunnen worden. Vaak kan zo'n hooroplossing voor extra hoorcomfort zorgen.

Oplossingen voor radio en tv

U kunt heerlijk comfortabel genieten van tv- of radiogeluid met een ringleidingsysteem, FM-systeem of SoundGate. Via infrarood, FM-signaal of bluetooth wordt een draadloze verbinding gemaakt tussen diverse geluidsbronnen en uw hoortoestel, waardoor u optimaal kunt horen. Daarnaast zijn er systemen die het versterkte geluid rechtstreeks doorzenden naar uw oren.

Oplossingen voor telefoneren

Wanneer telefoneren een probleem voor u vormt omdat u de telefoon niet hoort of de ander niet goed kunt verstaan, heeft Van Boxtel aangepaste telefoons. Deze toestellen met bijvoorbeeld een volumeregelaar, flitslampjes en ingebouwde ringleiding geven u het comfort om onbelemmmerd te kunnen bellen. En is uw partner niet slechthorend, dan kan hij/zij deze ook als normale telefoon gebruiken.

Oplossingen voor wek- en waarschuwing

Slecht kunnen horen zorgt niet alleen voor vervelende situaties als 'de wekker of de deurbel niet kunnen horen', maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen als 'het niet horen van een brandalarm' of 'het niet horen van de babyfoon'. Om dit te voorkomen heeft Van Boxtel hooroplossingen met flits- en /of trilsignaal. Zo wordt u te allen tijde gewaarschuwd voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Vergader- en luisterhulpen

Om communicatie in bijvoorbeeld vergaderingen soepel te laten verlopen, heeft Van Boxtel systemen waarbij de spraak op de voorgrond komt en de storende achtergrondgeluiden minder hoorbaar zijn. Deze systemen kunnen op tafel worden geplaatst of door de spreker om de hals worden gedragen. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • *
    Naam is verplicht
     
  • *
    E-mail is verplicht Dit is geen geldig e-mailadres
     
Meld aan