STRAKS! EVENT 2015

22 maart 2015

NIEUWS

STRAKS is een nieuw evenement voor iedereen die zich wil informeren en oriënteren op ouder worden. Dit evenement vindt plaats op vrijdag 10 april en zaterdag 11 april.
Dit vernieuwende evenement is verrassend, veelzijdig en inspirerend en is er voor de bewuste senior in de leeftijd van 50 tot 105 jaar.

Wat biedt STRAKS?

STRAKS! Event biedt u op ruim 7000m2 allerlei noviteiten en volop inspiratie van onder andere wonen, tuinbeleving, leefcomfort, vitaliteit, veiligheid, vrije tijd en hulpmiddelen.  Uiteenlopende producten en diensten kunt u zelf uitproberen, bijv. een rondje op de nieuwste scootmobiel of elektrische fiets op het testparcours.

Bij het centrale podium kunnen de bezoekers genieten van een kopje koffie, een heerlijke lunch, gezelligheid en entertainment.

Waar vindt u Van Boxtel?

Direct bij binnenkomst in hal 3 vindt u de Van Boxtel stand, standnummer 365. Bij de Van Boxtel stand kunt u terecht voor een gratis hoormeting en advies. Bij een gratis hoormeting ontvangt u leuke goodiebag.

Toegangsticket

Profiteer van het unieke combiticket met een introductiekorting van 50%. U kunt deze kaarten bestellen door hier te klikken. Met het combiticket koopt u 2 kaartjes voor de prijs van 1 voor € 12,50. Gaat u alleen, koop dan een ticket voor maar € 10,- in de voorverkoop, dit kan alleen online.

straks-event