Van Boxtel draagt bij

24 juli 2015

NIEUWS

Van Boxtel hoorwinkels start in Noord-Brabant met een grootschalige actie om inwoners van diverse gemeenten te trakteren. Reden hiervoor is ons 60-jarige bestaan. Met de actie willen wij een steentje bijdragen aan diverse initiatieven voor senioren in de regio.

Bij wijze van traktatie start Van Boxtel hoorwinkels in Noord-Brabant met ‘Van Boxtel draagt bij’, een initiatief waarbij wij een financiële bijdrage bieden voor sympathieke acties, initiatieven en projecten voor senioren. Buurtverenigingen, verzorgingsinstellingen zoals bejaarden- en verpleeghuizen en andere instanties waar senioren bij betrokken zijn, kunnen een idee indienen waarmee zij hun leden of bewoners helpen. Een jury, bestaande uit Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds en Frans Story, algemeen directeur bij Van Boxtel hoorwinkels, kiest uit de inzendingen initiatieven waaraan Van Boxtel een bijdrage zal leveren. 

“Denk hierbij aan een nieuwe biljart of een make-over voor de gemeenschappelijke ruimte, maar ook aan een dagje weg of gebruiksvoorwerpen die het leven van de ouderen aangenamer maken,” aldus Story. “Met onze bijdrage willen we een gemeenschapsgevoel opwekken en strijden tegen de vereenzaming van senioren. We zijn daarom enorm blij dat het Nationaal Ouderenfonds deze actie wil steunen met hun kennis en ervaring.” 

“Soms kom je bedrijven tegen die op een bijzondere manier hun maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm geven,” zegt Monique Wolfkamp, projectleider bij het Nationaal Ouderenfonds. “Van Boxtel hoorwinkels toont zijn betrokkenheid en neemt het initiatief om lokale en regionale wensen en behoeften van ouderen in vervulling te laten gaan. Dergelijke initiatieven zijn zo welkom en zo belangrijk voor het welzijn van ouderen, dat ondersteunt het Ouderfonds dan ook van ganser harte. Ik ben zeer vereerd dat ik namens het Ouderenfonds hierbij betrokken mag zijn.” 

Diverse instellingen die gevestigd zijn in de deelnemende plaatsen ontvangen een persoonlijke brief voor deelname. Kijk voor meer informatie en deelname op www.vanboxtelhoorwinkels.nl/draagtbij.

default-news-image