Van Boxtel hoorwinkels nu ook op Facebook

4 maart 2015

NIEUWS

Van Boxtel hoorwinkels heeft een vernieuwde Facebook pagina. Via de pagina kan iedereen op de hoogte blijven van het nieuws vanuit Van Boxtel, feitjes op het gebied van horen of ander hoor-gerelateerd nieuws.

Van Boxtel hoorwinkels bestaat dit jaar 60 jaar en dat was voor het bedrijf een mooi moment om actief met de Facebook-pagina aan de slag te gaan.

De vernieuwde Facebook-pagina biedt een diversiteit aan berichtgeving. Zo zijn er tips te lezen om gehoorschade te voorkomen, maar doordat er bijvoorbeeld ook vacatures op geplaatst worden, is de pagina ook interessant voor mensen die op zoek zijn naar een functie in één van de meer dan 60 winkels door het hele land. Ook kijkt het social media team voortdurend uit naar viral online content zoals video’s en blogposts om te delen met de doelgroep.

Frans Story van Van Boxtel hoorwinkels stelt: “Facebook biedt naast onze fysieke winkels een aanvullende, laagdrempelige manier om met onze doelgroep in contact te komen. Het is fantastisch om te zien dat we in een heel korte tijd al veel nieuwe geïnteresseerden aan ons hebben kunnen binden, ondanks dat we ons in een niche doelgroep bewegen.”

De Facebook-pagina is te vinden via Facebook.com/vanboxtelhoorwinkels.

default-news-image