Een jubileumjaar om niet te vergeten!

9 december 2020

TERUGBLIK

2020: een jaar om niet te vergeten! In meerdere opzichten zullen we ons dit jaar blijven herinneren, maar in deze blog blikken we terug op 2020 als het jaar waarin Van Boxtel hoorwinkels 65 jaar bestaat. Dit hebben we gevierd met vaste klanten, nieuwe klanten en met onze medewerkers. 

We gingen feestelijk van start. Begin dit jaar lanceerden wij onze jubileumactie: 2 hoortoestellen én alle aandacht voor €0,-. Onze jubileumactie was een daverend succes, daarom besloten we om deze actie het hele jaar te laten lopen. Het is onze missie om meer mensen beter te laten horen, met onze jubileumactie is dat in 2020 zeker gelukt!  

 

Niet alle toestellen waren voor €0,- verkrijgbaar, dit geldt alleen voor onze Audika en Bernafon toestellen uit de categorieën (vergoede hoorzorg). Om ook premium hoortoestellen meer toegankelijk te maken voor onze klanten, besloten wij om ook een jubileumcadeau op onze premium hoortoestellen te geven: de gemiddelde vergoeding van de zorgverzekering kreeg je heel 2020 als korting op je premium hoortoestellen. In zekere zin ‘behield’ je je vergoeding, omdat wij deze als korting aanboden.  

 

Uiteraard zijn wij onze vaste klanten ook niet vergeten dit jaar. Omdat wij ons 65-jarig jubileum ook met onze vaste klanten wilden vieren, organiseerden wij een Prijzenfestival. Klanten konden meedoen door een slagzin af te maken: ‘’Ik ben klant bij Van Boxtel hoorwinkels omdat…’’. Ruim 1700 reacties kregen wij hierop! Wij zijn dankbaar voor alle mooie woorden die klanten naar ons stuurden. Bij een Prijzenfestival worden natuurlijk prijzen weggegeven en wat voor een prijzen!  

Net als met elke prijsvraag, wordt er uiteindelijk een winnaar gekozen. De winnaar van de hoofdprijs was de heer Floor uit Amersfoort. De heer Floor werd feestelijk ontvangen in ‘zijn’ Van Boxtel hoorwinkel. Bij aankomst stond onze directeur, Paul Vondenhoff, klaar met een feestelijke cheque en een bos bloemen. Deze is overhandigd onder het genot van een heerlijke slagroomtaart en een glas champagne. Er werd meteen een afspraak met de heer Floor ingepland voor een gehoortest. Na de nieuwe test zijn de hoortoestellen ingesteld op het gehoorverlies en de voorkeuren van de heer Floor.

Ondertussen is het alweer twee maanden geleden dat wij de heer Floor gefeliciteerd hebben met het winnen van de hoofdprijs. We vroegen hoe het nu met hem is: 

Hoe was het om te horen dat je één van de winnaars was van het Prijzenfestival? 
Geweldig, doordat ik mee had gedaan aan het Prijzenfestival kreeg ik een paar weken later een telefoontje dat ik de gelukkige winnaar was van een prijs. Ik vroeg me af wat de prijs kon zijn, maar dat kreeg ik pas in de winkel te horen. Mijn vrouw en ik werden uitgenodigd om naar de Van Boxtel hoorwinkel in Amersfoort te komen. Daar kregen wij te horen dat ik de hoofdprijs had gewonnen, twee premium hoortoestellen. 

Merk je verschil tussen deze nieuwe (premium) hoortoestellen en je vorige (categorie)toestellen? 
Er zijn zeker een aantal verschillen. Zo kan de televisie zachter, vooral voor mijn vrouw en onze buren is dat erg fijn. Wanneer ik op de fiets zit, hoor ik al fietsend verkeer naderen dat van achteren komt. Ook durf ik mijn mobiele telefoon weer op te nemen. Doordat de Bluetooth verbinding met mijn hoortoestellen fantastisch werkt, hoor ik alles goed. Hierdoor kan ik het juiste antwoord of de juiste reactie geven aan de telefoon. Tot slot hoeft mijn vrouw zich minder vaak te herhalen, wat is er mooier dan dat ik het leven van mijn vrouw iets makkelijker kan maken.

Wilt u verder nog iets zeggen over het winnen van ons Prijzenfestival? 
Ik ben een gelukkig mens, met heel veel geluk, door het winnen van deze prijs. Van de keuze om bij Van Boxtel hoorwinkels binnen te lopen, zal ik nooit spijt van krijgen! 

De winnaars van de kinbeugels en de TV-adapters zijn ook in 'hun' Van Boxtel hoorwinkel uitgenodigd. Zij werden met een mooie bos bloemen ontvangen en ontvingen hun prijs van de winkelmedewerker. Alle andere prijzen zijn opgestuurd naar de gelukkige winnaars. 

 

Ons 65-jarig jubileum was ook een mooi moment om terug te blikken met audicien Kaspert, al 44 jaar werkzaam bij Van Boxtel hoorwinkels. Samen met hem keken we terug op het audiciensvak en zijn tijd en toekomst bij Van Boxtel hoorwinkels. Het interview lees je hier: ‘een terugblik met ‘onze’ Kaspert’.

 

Uiteraard hebben wij ons 65-jarig jubileum ook gevierd met onze medewerkers. Helaas konden we dit jaar niet bij elkaar komen, maar gedurende het jaar hebben wij onze medewerkers verrast en verwend met leuke (en soms eetbare) presentjes. Helaas kunnen wij ons jubileumjaar dit jaar niet fysiek met onze medewerkers vieren, maar zodra het weer mogelijk is, halen we het dubbel en dwars in!

Winnaar Prijzenfestival