Waarom je hoortoestel niet meer hoeft te kosten dan € 99,-

15 februari 2021

BLOG

De prijs van een hoortoestel in Nederland komt op een ingewikkelde manier tot stand. Het hangt af van je gehoorverlies, je leeftijd, je verzekering en natuurlijk je audicien. Al deze factoren zorgen ervoor dat het vooraf vaak niet duidelijk is wat u moet betalen als u een hoortoestel wilt aanschaffen. Dat is vervelend, want ondanks dat prijs waarschijnlijk niet de belangrijkste factor is bij je keuze, is het wel van belang om te weten of een hoortoestel binnen je budget past.

Goedkoop of duurkoop?

We schreven al dat de audicien die je kiest ook een belangrijke factor is voor het bepalen van de prijs. Niet iedere audicien heeft contracten met alle zorgverzekeraars bijvoorbeeld. Dit heeft invloed op je vergoeding en dus op de prijs van je hoortoestel. Natuurlijk is er ook het verschil tussen de specialist en de grote optiekketens die hoortoestellen aanbieden. Kiezen tussen deze uiteenlopende opties kan behoorlijk wat hoofdbrekens opleveren.

Kwaliteit voor een vaste prijs

Gelukkig is er een keuze beschikbaar die het beste van beide werelden verenigd. De kwaliteit en service van de specialist voor een vaste lage prijs. Vanaf nu hoeft je hoortoestel namelijk niet meer te kosten dan € 99,-*. Wij hebben hoortoestellen in alle categorieën voor een vaste lage bijbetaling voor iedereen met recht op vergoeding. Dus of je nu een licht gehoorverlies hebt of zeer slechthorend bent, en waar je ook verzekerd bent, de eigen bijbetaling op deze toestellen is gelijk.

Wat er is inbegrepen

Wat krijg je dan voor die € 99,- zal je misschien denken. Allereerst krijg je het advies en de zorg van een gespecialiseerde audicien. Je gehoor is te belangrijk voor een universele oplossing, dus we zoeken voor al onze klanten naar de hooroplossing die het beste aansluit bij hun behoeftes. De toestellen die we aanbieden zijn van het Zwitserse merk Bernafon en ons huismerk Audika. Vanaf het eerste contact zullen we ons best doen je volle hoorpotentieel te bereiken. Dat doen we niet alleen bij de aanschaf, maar ook gedurende de 5 jaar die daarop volgen. Bijstellingen, service-afspraken en controles zijn altijd inbegrepen in de prijs.

30 dagen vrijblijvend op proef

Twijfel je of je wel kunt wennen aan een hoortoestel of vraag je je af of nieuwe toestellen wel van meerwaarde zijn ten opzichte van je huidige toestellen? Dan is het goed om te weten dat je bij Van Boxtel nieuwe toestellen 30 dagen vrijblijvend op proef kunt nemen. Ben je na 30 dagen niet tevreden? Dan kan je ze zonder opgaaf van reden terugbrengen en hoef je niets te betalen. Besluit je de toestellen wel te houden, dan is de eigen bijbetaling maximaal € 99,- plus eventueel je eigen risico.

30 dagen hoortoestellen op proef aanvragen

 

* Alle voorwaarden zijn te vinden op www.vanboxtelhoorwinkels.nl/uw-hoortoestel-99-euro