Waarom je hoortoestel niet meer hoeft te kosten dan € 99,-

15 februari 2021

NIEUWS

De prijs van een hoortoestel in Nederland komt op een Ingewikkelde manier tot stand. Het hangt af van je gehoorverlies, je leeftijd, je verzekering en natuurlijk je audicien. Al deze factoren zorgen ervoor dat het vooraf vaak niet duidelijk is wat je moet betalen als je een hoortoestel wil aanschaffen. Dat is vervelend, want ondanks dat prijs niet de belangrijkste factor is bij je keuze, is het wel van belang om te weten wat of een hoortoestel in je budget past.

Goedkoop of duurkoop?

We schreven al dat de audicien die je kiest ook een belangrijke factor is voor het bepalen van de prijs. Niet iedere audicien heeft contracten met alle zorgverzekeraars bijvoorbeeld. Dit heeft invloed op je vergoeding en dus de prijs van je hoortoestel. Natuurlijk is er ook het verschil tussen de gespecialiseerde audicien met vaak een hogere prijs en de grote opticienketens met extreem scherpe aanbiedingen op hoortoestellen. Kiezen tussen deze twee uitersten behoorlijk wat hoofdbrekens opleveren.

De gulden middenweg

Gelukkig is er inmiddels ook een tussenweg beschikbaar. Geen gratis toestellen maar ook niet de hoofdprijs betalen voor je nieuwe hoortoestel. Vanaf nu hoeft je hoortoestel niet meer te kosten dan € 99,- plus eventueel je eigen risico*. Bij Van Boxtel hoorwinkels hebben we hoortoestellen in alle categorieën voor een gelijke eigen bijdrage voor iedereen met recht op vergoeding. Dus of je nu een licht gehoorverlies hebt of zeer slechthorend bent, en waar je ook verzekerd bent, de eigen bijdrage op deze toestellen is gelijk.

Wat er is inbegrepen

Wat krijg je dan voor die € 99,- zal je misschien denken. Allereerst krijg je het advies en de zorg van een gespecialiseerde audicien. Je gehoor is te belangrijk voor een universele oplossing, dus we zoeken voor al onze klanten naar de hooroplossing die het beste aansluit bij hun behoeftes. De toestellen die we aanbieden zijn van het Zwitserse merk Bernafon en ons huismerk Audika. Vanaf het eerste contact zullen we ons best doen je volle hoorpotentieel te bereiken. Dat doen we niet alleen bij de aanschaf, maar ook de 5 jaar die daarop volgen. Bijstellingen, service-afspraken en controles zijn inbegrepen in de prijs.

30 dagen vrijblijvend op proef

Weet je nog niet zeker of je wel kunt wennen aan een hoortoestel, of vraag je je af of nieuwe toestellen wel van meerwaarde zijn ten opzichte van je huidige toestellen? Dan is het goed om te weten dat je nieuw toestellen 30 dagen vrijblijvend op proef kunt nemen. Ben je na 30 dagen niet tevreden? Dan kun je ze zonder opgaaf van reden terugbrengen en hoef je niets te betalen.

30 dagen hoortoestellen op proef aanvragen

 

* Alle voorwaarden zijn te vinden op www.vanboxtelhoorwinkels.nl/uw-hoortoestel-99-euro