Connectiviteit gehoorapparaten

Connectiviteit

Een hoortoestel is tegenwoordig veel meer dan alleen een geluidsversterker. Het is een intelligent apparaat dat verbonden kan worden met allerlei apparaten die we dagelijks gebruiken. Bijvoorbeeld met uw telefoon of zelfs met uw deurbel.

 • Oplossing radio en tv

  Het slecht horen van de radio of televisie is een veelgehoorde klacht. Het is vaak één van de eerste problemen die zich aandienen bij beginnend gehoorverlies. 

  Meer informatie

 • Oplossing telefonie

  Telefoneren kan in sommige gevallen al een uitdaging vormen voor iemand die goed hoort. Voor iemand met gehoorverlies is deze uitdaging vaak nog veel groter.

  Meer informatie

   
 • Oplossing wek-en waarschuwing

  Naast vervelende situaties, kan slecht horen ook zorgen voor gevaarlijke situaties zoals het niet horen van een brandalarm.

  Meer informatie

 • Oplossing vergader- en luisterhulpen

  Om communicatie in vergaderingen soepel te laten verlopen, bestaan er systemen waarbij spraak naar de voorgrond komt.

  Meer informatie

connectiviteit smartobjects

Haalt u wel het maximale uit uw gehoorapparaat? Moderne gehoorapparaten zijn in staat om te verbinden met veel verschillende apparaten. Soms gaat dat rechtstreeks via de ingebouwde Bluetooth ontvanger van uw toestel. En soms gaat dit met tussenkomst van accessoires die uw luistercomfort in verschillende situaties kan vergroten.

Via een Bluetoothverbinding wordt uw gehoorapparaat aan andere media-apparaten ‘gelinkt.’ Dit zorgt ervoor dat het geluid naar uw hoortoestel gestreamd wordt. Hierdoor is het mogelijk om het geluid van uw televisie of telefoon direct in uw oor te krijgen, via uw gehoorapparaat.

Connectiviteit volume tv

Heeft u thuis ook wel eens ruzie over het volume van de televisie? Het kan erg frustrerend zijn wanneer uw partner geen gehoorverlies ervaart en u wel. Waar u de televisie niet goed verstaat staat de televisie voor uw partner en/of (klein)kinderen vaak veel te hard. Connectiviteit maakt het mogelijk om het geluid van de televisie direct naar uw hoortoestel te streamen. Zo verstaat u wat er gezegd, zonder dat de televisie voor de rest van het gezin te hard staat. Een ander voordeel is dat u nooit meer een hoofdtelefoon of oordopjes hoeft te gebruiken. Het is mogelijk om oproepen direct naar uw hoortoestel te streamen, op die manier kunt u handsfree bellen en is alles goed te verstaan. 

De mogelijkheid om uw gehoorapparaat met verschillende audioapparaten om u heen te verbinden maakt het leven een stuk makkelijker. U heeft een beter resultaat en het kost u veel minder inspanning om alles goed te verstaan. 

Connectiviteit - Wat is er mogelijk

Wij begrijpen dat slechthorendheid verder gaat dan één-op-één communicatie. Hiervoor hebben wij diverse oplossingen die los of als aanvulling op een hoortoestel gebruikt kunnen worden. Een hooroplossing zorgt vaak voor meer comfort omdat u voor hetzelfde resultaat minder inspanning hoeft te leveren. 

Wij bieden extra oplossingen voor:
Radio en tv
Telefonie
Bereikbaarheid en veiligheid
Vergader- en luisterhulpen

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel