COVID-19

Tot nader order zijn onze winkels alleen op afspraak geopend.

Daarbij kunnen openingstijden afwijken van de gebruikelijke tijden. Bekijk de actuele openingstijden op de winkelpagina.

Lees hier meer over onze maatregelen rondom het Coronavirus en wat deze voor u betekenen.

 

Wij staan voor u klaar

Om u in deze bijzonder uitdagende tijd te ontzorgen, hebben we een servicepagina ontwikkeld.

  • U kunt u op een eenvoudige manier batterijen, tubes, domes en onderhoudsproducten bestellen.

  • Er zijn diverse instructiefilmpjes te vinden, bijvoorbeeld over hoe u batterijen en domes van uw hoortoestel kunt vervangen.

  • Wij bieden de mogelijkheid om een vraag te stellen aan één van onze audiciens.

Naar de service pagina

Service op afstand

Service op afstand

Ook tijdens deze bijzonder uitdagende tijd staan we voor u klaar. Nu onze winkels beperkt open zijn, willen we u zoveel mogelijk service op afstand bieden. Via deze pagina kunt u onder andere een vraag stellen aan één van onze audiciens, verbruiksartikelen bestellen en instructievideo's bekijken.

Bestellen van batterijen, domes, filters, tubes en onderhoudsproducten

In verband met het Coronavirus zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend. Om zonder afspraak toch verbruiksartikelen voor uw hoortoestel te verkrijgen, kunt u met behulp van ons bestelformulier artikelen thuisbezorgd krijgen.

Naar het bestelformulier

Stel uw vraag aan één van onze audiciens

Heeft u een vraag over uw hoortoestel of wilt u advies,
vul dan onderstaand formulier in en één van onze audiciens neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

*
*
*
Contactvoorkeur
Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

*

Openingstijden

Tot nader order zijn onze winkels alleen op afspraak geopend. Daarbij kunnen openingstijden afwijken van de gebruikelijke tijden. Bekijk de actuele openingstijden op de winkelpagina.

Zoek een winkel

Afspraak in de winkel

Momenteel zijn wij alleen op afspraak geopend. Daarbij voeren we uitsluitend afspraken uit waarbij de voorgeschreven 1,5 meter afstand tussen elkaar gehandhaafd kan worden. Op die manier kunnen we u helpen als u problemen ervaart met uw hoortoestel. Voor een service afspraak kunt u bellen met 088 -52 52 052 of hier een afspraak aanvragen.

Alle afspraken waarbij een handeling aan het oor nodig is, zijn of worden geannuleerd. Mocht dit voor u van toepassing zijn dan bent u daarover al gebeld, anders nemen wij binnenkort contact met u op om de afspraak te annuleren. Zodra de maatregelen niet meer van toepassing zijn, wordt u door onze klantenservice gebeld voor een nieuwe afspraak.

Wilt u alvast een afspraak aanvragen voor een gehoortest of gehoorbescherming, laat dan hier uw gegevens achter. U wordt dan direct gebeld voor een afspraak zodra de maatregelen zijn opgeheven.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte

Om onze klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, proberen we zoveel mogelijk per e-mail te communiceren. Is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Klik dan hier om uw e-mailadres aan ons door te geven.

Onderhoud van uw hoortoestellen

In onderstaande filmpjes leggen we uit hoe u eenvoudig uw hoortoestel kunt reinigen en hoe u batterijen, domes (paraplutjes) en filters kunt vervangen.