intro-get-personl-hearing-aid-1920x700

Service-uur in de winkel

Ieder jaar controleren wij uw gehoor en uw gehoorapparaten bij de periodieke controle. Maar het kan natuurlijk zijn dat u tussentijds een vraag of probleem hebt met uw hoortoestel. Onze specialisten in de winkel helpen u dan graag met de meestvoorkomende vragen of problemen tijdens het service-uur.

Zoek een winkel

Onze winkels hebben bijna allemaal een service-uur waarin u zonder afspraak terecht kunt voor de meestvoorkomende vragen en problemen. Onze specialisten staan tijdens dat uur voor u klaar om u te helpen met uw vraag. Zoek uw winkel om te bekijken wanneer zij een service uur hebben. Staat er geen service uur vermeld? Dan kunt u het beste een afspraak inplannen.

Zoek uw winkel

Weet u niet zeker of uw probleem of vraag behandeld kan worden tijdens het service uur? Maak dan een afspraak om zeker te weten dat we voldoende tijd hebben om u te helpen.

Waarvoor kunt u terecht op het service-uur?

  • Reinigen van uw hoortoestel

  • Bijstellen van uw hoortoestel

  • Hulp bij problemen met uw hoortoestel

  • Vragen over de werking van uw hoortoestel

  • Vragen over beginnend gehoorverlies

  • Vragen over gehooroplossingen

Aanhef
Aanhef
*
*
*
*
*
van-boxtel-map

Met 58 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel

Wij zijn geopend

Wij hebben onze dienstverlening hervat volgens het Protocol Veilige Hoorzorg. Daarbij zijn wij op afspraak geopend op onze reguliere openingstijden. Lees hier meer over hoe we zorgen voor een veilig bezoek aan onze winkels.

Service op afstand

Ook op afstand kunnen we u van dienst zijn. Ga naar onze service pagina om verbruiksartikelen te bestellen, een vraag te stellen aan onze audiciens of instructievideo's te bekijken.

 

Naar de service pagina  Verbruiksartikelen bestellen

type="text/javascript">