Vergoeding gehoorapparaat

Vergoeding zorgverzekering

In veel gevallen ontvangt u voor de aanschaf van nieuwe hoortoestellen een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Bekijk hier wanneer u recht heeft op vergoeding en wat u zelf nog moet betalen.

Hoortoestel vergoeding 2021

In Nederland wordt door alle aanbieders van hoortoestellen gewerkt volgens een door Zorgverzekeraars Nederland vastgesteld hoorprotocol (het keuzeprotocol Hoorzorg). Dit protocol combineert audiologische tests en vragenlijsten om slechthorenden in te schalen in categorieën. Door deze gestandaardiseerde en objectieve werkwijze bent u ervan verzekerd dat u een eerlijke en objectieve diagnose van uw gehoorverlies krijgt. Uw vergoeding is gebaseerd op de categorie waarin u bent ingedeeld. Maar bij Van Boxtel hoorwinkels geldt dat we voor alle categorieën toestellen hebben voor een maximale eigen bijdrage van € 99,- per toestel.

Van Boxtel hoorwinkels helpt u graag om de beste hooroplossing te vinden binnen de categorie waarin uw gehoorverlies valt. Gaat uw voorkeur uit naar een premium toestel dat buiten de categorieën en vergoedingen valt? Dan hebben wij nu een prachtig aanbod voor u. U krijgt nu namelijk op premium hoortoestellen een gratis upgrade naar oplaadbaar t.w.v. € 299,-.

verzekeringen

Wij werken samen met álle zorgverzekeraars

Van Boxtel hoorwinkels werkt samen met alle zorgverzekeraars. De overheid heeft bepaald dat iedereen die een hoortoestel nodig heeft een eigen bijdrage betaalt. De zorgverzekeraar vergoedt tot 75% van de kosten. Omdat Van Boxtel hoorwinkels met een vaste eigen bijdrage werkt is het geen moeilijke rekensom wat uw eigen bijdrage wordt. Dit is namelijk standaard € 99,- per toestel*! Bekijk de voorwaarden op de actiepagina 'Uw hoortoestel 99 euro'.

*Eigen risico is van kracht.

 

 

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel