introbanner-hearingtest-woman-1920x700

Vergoeding zorgverzekering

Van Boxtel hoorwinkels werkt samen met alle zorgverzekeraars. Vaak komt u bij de aanschaf van een hoortoestel in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Hoortoestel vergoeding 2019

In Nederland wordt door alle aanbieders van hoortoestellen gewerkt volgens een door Zorgverzekeraars Nederland vastgesteld protocol (het keuzeprotocol Hoorzorg). Dit protocol combineert audiologische tests en vragenlijsten om slechthorenden in te schalen in categorieën. Door deze gestandaardiseerde en objectieve werkwijze bent u ervan verzekerd dat u een eerlijke en objectieve diagnose van uw gehoorverlies krijgt. Uw vergoeding is gebaseerd op de categorie waarin u bent ingedeeld.

Van Boxtel hoorwinkels helpt u graag om de beste hooroplossing te vinden binnen de categorie waarin uw gehoorverlies valt. Ook als uw voorkeur uitgaat naar een hogere categorie of een buitencategorie toestel, zijn er soms mogelijkheden voor een vergoeding. Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft.

van-boxtel-hoorwinkels-werkt-met-alle-zorgverzekeraars

Wij werken samen met álle zorgverzekeraars

Van Boxtel hoorwinkels werkt samen met alle zorgverzekeraars. De overheid heeft bepaald dat iedereen die een hoortoestel nodig heeft een eigen bijdrage van 25% betaalt. De zorgverzekeraar vergoedt 75% van de kosten. Indien u een aanvullende verzekering heeft, kunt u recht hebben op extra vergoeding. Hiermee kan de vergoeding zelfs oplopen tot 100%.

Aanvullende pakketten

Op de website Zorgwijzer.nl staat een overzicht van vergoedingen uit aanvullende pakketten. Klik hier om direct naar het overzicht te gaan.

De audiciens van Van Boxtel hoorwinkels helpen u graag om uw vergoedingsmogelijkheden in kaart te brengen.

van-boxtel-map

Met 60 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel