Vergoeding gehoorapparaat

Vergoeding zorgverzekering

Van Boxtel hoorwinkels bestaat 65 jaar. Daarom vergoeden we tijdelijk wat uw zorgverzekeraar niet vergoedt! Wij werken samen met alle zorgverzekeraars. 

Hoortoestel vergoeding 2020

Wat uw zorgverzekeraar niet vergoedt, vergoeden wij.

In Nederland wordt door alle aanbieders van hoortoestellen gewerkt volgens een door Zorgverzekeraars Nederland vastgesteld hoorprotocol (het keuzeprotocol Hoorzorg). Dit protocol combineert audiologische tests en vragenlijsten om slechthorenden in te schalen in categorieën. Door deze gestandaardiseerde en objectieve werkwijze bent u ervan verzekerd dat u een eerlijke en objectieve diagnose van uw gehoorverlies krijgt. Uw vergoeding is gebaseerd op de categorie waarin u bent ingedeeld. Maar voor alle categorieën geldt; wat uw zorgverzekeraar niet vergoedt, vergoeden wij. Daarmee is uw eigen bijdrage dus altijd 0,-

Van Boxtel hoorwinkels helpt u graag om de beste hooroplossing te vinden binnen de categorie waarin uw gehoorverlies valt. Gaat uw voorkeur uit naar een hogere categorie of een buitencategorie toestel? Dan hebben wij nu een prachtig aanbod voor u. Vanuit uw zorgverzekeraar ontvangt u in de meeste gevallen geen vergoeding voor een premium gehoorapparaat, maar omdat wij 65 jaar bestaan geven we een prachtig jubileumcadeau weg. De gemiddelde vergoeding vanuit de zorgverzekering op categorietoestellen geven wij nu als korting op onze premiumtoestellen. Dus kiest u voor Premium, dan houdt u toch uw vergoeding! Dat is kwaliteit zonder prijskaartje.

De jubileumactie is verlengd t/m 31 december 2020. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

van-boxtel-hoorwinkels-werkt-met-alle-zorgverzekeraars

Wij werken samen met álle zorgverzekeraars

Van Boxtel hoorwinkels werkt samen met alle zorgverzekeraars. De overheid heeft bepaald dat iedereen die een hoortoestel nodig heeft een eigen bijdrage betaalt. De zorgverzekeraar vergoedt tot 75% van de kosten. Omdat Van Boxtel hoorwinkels 65 jaar bestaat vergoeden we tijdelijk wat de zorgverzekeraar niet vergoedt! Zo betaalt u €0,- aan eigen bijdrage*! Dat is kwaliteit zonder prijskaartje.

*Eigen risico is van kracht.

 

 

van-boxtel-map

Met 58 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel