Voordeel en pakketten

15% korting op Pluggerz Travel oordoppen

Vlieg je binnenkort naar een zonnige vakantiebestemming? Tijdens de vlucht kun je last krijgen van je oren door drukverschil in het vliegtuig. Ga zorgeloos op reis en zorg dat je voor vertrek deze Pluggerz oordoppen met drukregulerend filter in huis hebt. Nu met 15% korting!*

Pluggerz Travel

Opzien tegen het reizen met bijvoorbeeld het vliegtuig omdat je pijn aan je oren krijgt bij het stijgen en dalen? Dat komt door het drukverschil. Om de pijn weg te nemen hebben is Pluggerz Travel ontwikkeld. Deze oordopjes voor tijdens het vliegen zitten comfortabel en maken het stijgen en dalen een stuk prettiger. Bovendien zorgt het filter ervoor dat hinderlijke geluiden worden weggenomen en zo wordt het reizen per vliegtuig een stuk aangenamer.

Pluggerz Custom-Fit Travel Veel in het vliegtuig of veel op reis? Dan zijn de op maat gemaakte oordoppen van Pluggerz iets voor u. Deze gehoorbeschermers zijn speciaal voor uw oren gemaakt en hebben een hoog draagcomfort.

Pluggerz Uni-Fit Travel De universele oordopjes voor het reizen hebben een uniek filter, waardoor de druk op de oren tijdens het stijgen en dalen in het vliegtuig wordt verminderd. Ideaal voor vakantiereizigers.

Pluggerz Uni-Fit Travel Kids Deze oordopjes zijn speciaal voor kinderen gemaakt. De gehoorbescherming is kleiner dan de volwassen versie en past hierdoor beter in het oor van uw kind. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar.

Meer informatie over Pluggerz Travel vindt u op: https://pluggerz.com/nl/consumenten/travel/

De pluggerz Travel oordoppen zijn nu verkrijgbaar bij een Van Boxtel hoorwinkel bij u in de buurt.

Winkel zoeken

 

* Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2018

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel