U draagt reeds een hoortoestel

U draagt reeds een gehoorapparaat

Draagt u een gehoorapparaat en bent u toe aan een vervangend toestel, wilt u extra service of bent u benieuwd wat de voordelen zijn van de nieuwste generatie toestellen? Kom dan langs in één van onze hoorwinkels.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Een nieuw gehoorapparaat

Gehoorapparaten zijn er in veel verschillende vormen. Van Boxtel hoorwinkels heeft alle soorten hooroplossingen. Welke voor u de meest geschikte is, zoeken we graag samen met u uit. U bent welkom om de nieuwe generatie toestellen te proberen. U kunt zich hiervoor aanmelden als tester van de nieuwste generatie gehoorapparaten.

Aanmelden als tester

Service en nazorg

Weer goed kunnen horen is één stap, goed blijven horen is een volgende. Daarom biedt Van Boxtel u ook na de aanschaf van een hoortoestel deskundige begeleiding. We willen met u in gesprek blijven over uw ervaringen en evalueren uw hooroplossing dan ook jaarlijks met u. Meer informatie.

Veel gestelde vragen over het vervangen van gehoorapparaten

 • Heb ik al recht op een nieuw hoortoestel?

  Doorgaans vergoed de zorgverzekering iedere 5 jaar minimaal 75% van de aanschaf van hoortoestellen. Of u nu recht heeft op nieuwe hoortoestellen, is onder andere afhankelijk van wanneer u hier voor het laatst een vergoeding voor heeft ontvangen. Is het nog geen vijf jaar geleden? Dan kan een uitzondering van kracht zijn als u bijvoorbeeld veel slechter bent gaan horen. Wilt u zeker weten of u op dit moment recht heeft op vergoeding, neem dan contact met ons op.

 • Waarom zou ik nieuwe gehoorapparaten kopen? Die van mij werken nog.

  De techniek staat niet stil. Zo ook niet voor wat betreft de techniek van hoortoestellen. Ons huidige aanbod hoortoestellen is geavanceerder en merkbaar beter dan het aanbod van 5 jaar geleden. Door nieuwe technieken worden de toestellen niet alleen kleiner en lichter, ze doen ook beter wat ze moeten doen; u beter laten horen. Daarnaast zijn er steeds meer toestellen met extra functionaliteiten die het dagelijks leven makkelijker maken.

 • Moet ik weer naar de KNO arts of het audiologisch centrum als ik nieuwe toestellen wil laten aanmeten?

  Nee. Als u de vorige keer bent doorverwezen naar de KNO arts of het audiologisch centrum en u hebt aan de hand van dat bezoek uw huidige hoortoestellen aan laten meten, hoeft u dit in de meeste gevallen niet opnieuw te doen. U kunt direct bij ons terecht om nieuwe gehoorapparaten te laten aanmeten en afstellen op uw behoefte. U kunt via deze website eenvoudig een afspraak inplannen met één van onze audiciens.

 

In 4 stappen naar een beter gehoor

Zodra wij met u een afspraak hebben gemaakt op een tijd die u past, komt u langs op in een van onze hoorwinkels. Onze gecertificeerde audiciens doen vervolgens een hoormeting, waarna u vervolgens een professioneel en eerlijk advies krijgt.

 • Kennismaking

  1. Kennismaking

  Onze gecertificeerde audiciens nemen graag de tijd voor u om te luisteren naar uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

 • Hoortest

  2. Hoortest

  U kunt bij al onze hoorwinkels terecht  voor een gratis hoormeting. Na afloop weet u of u nog even goed hoort als vroeger.

 • Adviesgesprek

  3. Professioneel en eerlijk advies

  Na afloop van de hoormeting krijgt u een professioneel en eerlijk advies van onze audicien.

 • U draagt reeds een hoortoestel

  4. Proefperiode

  U kunt vrijblijvend een nieuw hoortoestel uitproberen.

our-story_1920x700_v1

Waarom kiezen klanten voor Van Boxtel hoorwinkels?

 • Persoonlijke benadering, aandacht en service staan bij ons centraal

 • Sinds 1955 een uitstekende reputatie als hoortoestelspecialist

 • StAr-geregistreerde audiciens

 • Met 54 hoorwinkels is er altijd een hoorwinkel bij u in de buurt

 • Gratis vrijblijvende hoormeting

 • Gratis een hoortoestel uitproberen

 • Jaarlijks gratis onderhoud

 

Meer informatie


'Een mooie winkel met uitstekende service en vriendelijkheid. Een winkel waar de mens voorop staat en het gehoor.'

Rien Kremers

★★★★★

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel