Merkt u dat uw gehoor achteruit gaat?

Merkt u dat uw gehoor achteruit gaat?

Gehoorverlies treedt bijna altijd geleidelijk op. In het begin merkt u vaak niet eens dat u minder goed bent gaan horen. Het is vaak uw omgeving die u er als eerst op wijst dat uw gehoor achteruit gaat. Gelukkig is er in de meeste gevallen een goede oplossing voorhanden om uw gehoor te verbeteren.

Als u beginnend gehoorverlies bij uzelf herkent, is het belangrijk om hulp te zoeken. Door middel van een hoortest krijgt u een goed en duidelijk beeld van uw gehoor. Maak een afspraak voor een gratis hoortest bij één van onze hoorwinkels. Onze audiciens staan klaar om u te helpen.

Maak een afspraak

Feiten over gehoorverlies

 • 1 op de 3 mensen ouder dan 65 heeft een significant hoorverlies

 • 1 op de 5 personen die geholpen zouden zijn met een hoortoestel, draagt deze ook.

 • Gemiddeld wachten mensen 7 jaar voordat ze gehoorverlies laten behandelen. 

   

 

Een vrijblijvende hoortest in 4 stappen

Zodra wij met u een afspraak hebben gemaakt op een tijd die u past, komt u langs op één van onze locaties voor een intake en een hoortest.

 • Kennismaking

  1. Kennismaking

  Onze gecertificeerde audiciens nemen graag de tijd voor u om te luisteren naar uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

 • Controle

  2. Controle

  Voordat er een betrouwbare hoortest uitgevoerd kan worden, bekijkt onze audicien de conditie van uw gehoorgang en het trommelvlies. 

 • Hoortest

  3. Hoortest

  U kunt bij al onze hoorwinkels terecht  voor een gratis hoortest. Na afloop weet u of u nog even goed hoort als vroeger.

 • Adviesgesprek

  4. Adviesgesprek

  Na afloop van de hoormeting krijgt u een professioneel en eerlijk advies van onze audicien.

Vrijblijvend een hoortoestel testen

Heeft u het idee dat u een verminder gehoor heeft, maar weet u niet of een hoortoestel iets voor u is? Dan kunt u nu vrijblijvend 30 dagen een hoortoestel testen. Meld u aan en word tester van de nieuwste generatie hoortoestellen.

Aanmelden

'In Enkhuizen spontaan de winkel binnen gelopen om op maat gemaakte oordoppen voor mijn man aan te laten meten tijdens onze vakantie. Echt super persoonlijk en vriendelijk geholpen, terwijl we uiteindelijk de oordoppen in Amsterdam gaan ophalen. Dat noem ik nou klantvriendelijk!!'

Xeanette Duynstee-Dijksman

★★★★★

Wilt u graag een vrijblijvende hoortest laten doen?

Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze audiciens bij u in de buurt.

Vraag hoortest aan Terugbelverzoek

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel