Stichting Vier Het Leven

Stichting Vier Het Leven zet zich in om de eenzaamheid van ouderen te beperken en te voorkomen dat zij in een sociaal isolement raken.

logo Vier Het Leven

Van Boxtel hoorwinkels is nauw betrokken bij de senioren in onze samenleving. Wij dragen graag bij aan de blijvende gezondheid van ouderen. Niet alleen de lichamelijke gezondheid, maar zeker ook de mentale gezondheid vinden we erg belangrijk. We zien vaak dat ouderen die minder goed gaan horen, zich terugtrekken uit de maatschappij. Het risico op een sociaal isolement en daarmee mentale achteruitgang is dan groot. Juist daarom spreekt de missie van Stichting Vier Het Leven ons zo aan. We zijn dan ook blij dat we deze stichting kunnen ondersteunen vanuit Van Boxtel hoorwinkels.

vierhetleven

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater- en concertbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.

Vier het Leven telt landelijk meer dan 1.500 vrijwilligers die zorgdragen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per activiteit waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat. De uitjes van Vier het Leven bieden een belevenis om naar uit te kijken. Er wordt een nieuwe ervaring opgedaan, nieuwe sociale contacten kunnen gelegd worden en er ontstaat een gevoel er weer bij te horen. Middels een programmaboekje dat ieder kwartaal toegestuurd wordt, kan uit diverse voorstellingen gekozen worden. Deelnemers betalen slechts een deel van de kosten voor toegangsbewijs, consumpties, vervoer en begeleiding.

Meer informatie

Wilt u meer weten over stichting Vier Het Leven, kijk dan op www.4hetleven.nl.

van-boxtel-map

Met 58 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel

COVID-19

Tot nader order zijn onze winkels alleen op afspraak geopend.

Daarbij kunnen openingstijden afwijken van de gebruikelijke tijden. Bekijk de actuele openingstijden op de winkelpagina.

Lees hier meer over onze maatregelen rondom het Coronavirus en wat deze voor u betekenen.

 

Wij staan voor u klaar

Om u in deze bijzonder uitdagende tijd te ontzorgen, hebben we een servicepagina ontwikkeld.

  • U kunt u op een eenvoudige manier batterijen, tubes, domes en onderhoudsproducten bestellen.

  • Er zijn diverse instructiefilmpjes te vinden, bijvoorbeeld over hoe u batterijen en domes van uw hoortoestel kunt vervangen.

  • Wij bieden de mogelijkheid om een vraag te stellen aan één van onze audiciens.

Naar de service pagina