Aansluiten en verbinden met Insights

17 juli 2019

Meer mensen beter laten horen, en dat op een manier die werkplezier geeft aan onze medewerkers en de beste aandacht aan onze klanten. Medewerkers helpen zichzelf te ontwikkelen en tools in handen geven waardoor zij meer inzicht krijgen in zichzelf en in anderen. Dat geeft voor ons als HR Adviseurs kleur aan onze dag en maakt ons extra gemotiveerd om het beste uit onze medewerkers te halen.

Bij Van Boxtel werken we sinds 2018 met Insights Discovery. Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel meer inzicht geeft in jezelf en in anderen. Door je meer bewust te zijn van je eigen gedrag en de voorkeuren die je hebt ontwikkeld in de loop van je leven, kun je gedrag gaan herkennen. Bij jezelf, je directe collega’s en bij klanten. Wij geloven erin dat je op deze manier beter kunt aansluiten en  gemakkelijker verbinding kunt maken met anderen. 

Persoonlijke groei is wat ons betreft niet alleen de beste willen zijn in wat je doet. Het zit zeker ook in hóe je het doet en of je het met passie en overtuiging kunt doen. We willen onze medewerkers niet alleen vakinhoudelijk scholen. We hebben ook zeker aandacht voor de natuurlijke vaardigheden en talenten van onze medewerkers. Insights helpt ons hierbij en is een toegankelijke tool om ook hierover met onze medewerkers in gesprek te gaan.

Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om een lange en duurzame samenwerking aan te gaan als werkgever en werknemer. Een samenwerking waarbij commerciële en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Belangrijk hierbij is dat je als werkgever de juiste tools aanreikt en een werksfeer creëert waarbij leren en ontwikkelen centraal staat. 

Opleiden en trainen is geen kwestie van kunstjes leren