Prijzenfestival

Het delen van ervaringen met hoortoestellen. Dat stond deze keer centraal in ons Prijzenfestival. We vroegen onze trouwe klanten om de volgende stelling af te maken: "Het dragen van hoortoestellen heeft mijn leven veranderd door..."

Ruim 2200 inzendingen!

Sinds onze oproep hebben maar liefst 2200 trouwe klanten hun reactie op de stelling ingezonden. Hier zijn we enorm dankbaar voor! Dat betekent dat we ook ruim de tijd hebben genomen om alle verhalen en reacties te lezen. Inmiddels is de kogel door de kerk en is de hoofdprijswinnaar van het Van Boxtel Prijzenfestival bekend! Lees hieronder verder.

We hebben een winnaar!

Mevrouw Peeters wist niet wat haar overkwam. Samen met haar man werd ze feestelijk ontvangen in de Van Boxtel hoorwinkel in Uden, waar ze al een lange periode trouwe klant was. Mevrouw Peeters had toevallig al een afspraak staan om nieuwe, modernere hoortoestellen te proeflopen, omdat haar (inmiddels) oude hoortoestellen waren verouderd. Ze wist niet wat haar te wachten stond.

In de winkel stond een heus feestcomité opgesteld om haar de hoofdprijs, de allernieuwste hoortoestellen, ter waarde van € 3990,- te overhandigen. De prijs werd uitgereikt door onze directeur, Paul Vondenhoff, in het bijzijn Linda, onze audicien in de hoorwinkel van Uden, en Regiomanager. Nu denkt u: "bij een feestelijk moment horen taart en bloemen", en daar heeft u gelijk in, Taart en bloemen waren vanzelfsprekend ook van de partij!

Het winnende antwoord

Mevrouw Peeters heeft de prijs gewonnen door de volgende stelling af te maken: "Het dragen van hoortoestellen heeft mijn leven veranderd door..."

Haar antwoord:
Het dragen van hoortoestellen heeft mijn leven drastisch veranderd. Ik blijk ineens veel socialer te zijn dan de eerste 46 jaar in mijn leven. Nooit gedacht of geweten dat mijn gehoor zoveel beperkingen heeft gegeven in sociaal opzicht. Ik was altijd graag op mezelf, voelde me ongemakkelijk en onzeker in groepen. Nu is dat helemaal veranderd. Mijn hoortoestel heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven!

Van Boxtel Prijzenfestival

Foto: van links naar rechts: mevrouw Peeters (Hoofdprijswinnaar), Linda, Paul.

Verassing

Bij het insturen van het antwoord, had mevrouw Peeters een vermoeden dat ze met deze reactie weleens in de prijzen kon vallen, maar de hoofdprijs winnen was toch een erg grote verrassing. Ze was positief verrast en had dit écht niet zien aankomen.

Ervaringen met de hoofdprijs

De hoofdprijs waren hoortoestellen uit het premium segment, daarom hebben we mevrouw Peeters gevraagd of ze haar ervaringen met haar nieuwe hoortoestellen wilde delen.

"Ik draag de toestellen nu een aantal dagen en merk al direct dat ik in diverse luistersituaties beter mee kan doen aan de gesprekken en voel me niet meer onzeker om een reactie te geven/of deel te nemen. Mijn partner was eigenlijk in heel veel situaties mijn luisterend oor, maar door deze toestellen heb ik meer vertrouwen gekregen. Ik ben zelfs zachter gaan praten", aldus prijswinnares Peeters.

Prijzenfestival winnares

Over het Van Boxtel Prijzenfestival

Het Van Boxtel Prijzenfestival is een initiatief om waardering voor onze bestaande klanten te tonen. We zijn erg blij dat onze klanten voor ons hebben gekozen. Zij hebben tijdens hun zoektocht naar de juiste hoorzorg gekozen voor onze menselijke aanpak en persoonlijke hoorzorgexperts. Omdat wij het zelf altijd weer enorm bijzonder vinden dat onze klanten hun vertrouwen in onze handen leggen, voelen we ons genoodzaakt om iets terug te doen. Met het Prijzenfestival is het mogelijk om de verhalen, ervaringen en recensies van onze klanten terug te horen en in ruil daarvoor willen graag fantastische prijzen voor gelukkige prijswinnaars beschikbaar stellen!

Partner van Alzheimer Nederland

Omdat een goed gehoor bijdraagt aan gezonde hersenen zijn wij dit jaar een partnerschap aangegaan met Stichting Alzheimer Nederland. Met onze samenwerking dragen we bij aan meer onderzoek naar dementie dat door Alzheimer Nederland wordt gedaan en ondersteund. Daarnaast hechten we beide grote waarde aan het verhogen van kwaliteit van leven. Een leven waarin je kunt genieten van de relaties met naasten en waarin je nieuwe herinneringen kunt maken of bestaande herinneringen kunt ophalen en koesteren.

Lees hier meer over onze samenwerking met Alzheimer Nederland.