Prijzenfestival Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Prijzenfestival

Wij waarderen onze klanten en daarom doen wij graag wat voor ze terug! In de laatste weken van 2022 hebben we het Van Boxtel prijzenfestivalgeorganiseerd. Onze zeer gewaardeerde klanten konden hun ervaringen met hun hoortoestellen delen door een stelling aan te vullen met hun persoonlijke verhaal. Hierdoor maakte zij kans op een fantastische hoofdprijs; een set premium hoortoestellen ter waarde van €4.389,- (incl. oplader) en nog meer geweldige prijzen. We hebben goed nieuws; we hebben een winnaar! Op deze pagina komt u erachter wie de gelukkige winnaar is.

Bedankt voor alle reacties!

We hebben ruim 1600 inzendingen mogen ontvangen! Dat is enorm veel natuurlijk. De jury heeft hard moeten werken om alle verhalen te beoordelen. Het waren stuk voor stuk unieke verhalen. De één was langer, de ander was korter. De één bevatte een gezonde dosis aan humor en de andere was weer zeer ontroerend. We hebben legio bijzondere, inspirerende verhalen mogen ontvangen en daar zijn we enorm dankbaar voor. 

De jury heeft uit al deze inzendingen een aantal winnaars geselecteerd. Alle deelnemers konden namelijk kans maken op een fantastische hoofdprijs; premium (oplaadbare) hoortoestellen ter waarde van € 4.389,-. Daarnaast konden de deelnemers kans maken op één van de twee EPOS bluetooth headsets, één van de twintig Primera waardebonnen of op een 30 daags Storytel-abonnement (een app voor het onbeperkt luisteren naar luisterboeken).

De winnende reactie

We vroegen de deelnemers van het Prijzenfestival 2022 om de onderstaande stelling af te maken. 

Ik hou van mijn oren en van mijn hoortoestel, omdat …

Het Prijzenfestival van 2022 is gewonnen door deze ingezonden reactie:

“... ik weer mee kan doen in groepsgesprekken en dingen hoor die ik al lang niet meer gehoord had. Ik was ijdel en wilde geen hoortoestellen dragen. Nu ben ik overstag. Hoortoestellen "horen" bij mij en met mij. Ik ben blij dat ik weer alles hoor, en aan het eind van de dag is het oké om weer de rust te ervaren van het niet-horen. Mijn vrouw houdt meer van mij, omdat ik beter naar haar goede raad luister. Oh domme ijdelheid, niemand ziet zelfs dat ik hoortoestellen draag. Jong en oud, hebben het recht om zo goed mogelijk te horen. Dat is mogelijk met goede hoortoestellen. Van Boxtel helpt me goed hierin. De hulp van Esmee van de hoorwinkel in Meppel is onbetaalbaar. Ze heeft me met van alles geholpen en laat geen losse draden liggen. Top!

Een gelukkige hoofdprijswinnaar

De hoofdprijswinnaar van het Prijzenfestival 2022 is dhr. Van der Bij, klant bij onze hoorwinkel in Meppel, gefeliciteerd!

We hebben meneer verrast in onze hoorwinkel in Meppel waar hij perplex stond van de feestelijke entourage! De hoofdprijs, hoortoestellen uit het premium segment, werden direct na de prijsuitreiking aangemeten zodat hij gelijk van zijn prijs kon genieten. We vroegen hem om zijn reactie na het winnen van het prijzenfestival en meneer reageerde als volgt:

Ik ben verrast met het winnen van deze prijs. Ik was eerst nog een beetje terughoudend met het nemen van hoortoestellen, vooral omdat ik eerst ijdel was. Door m’n eerste setje hoortoestellen is die terughoudendheid compleet verdwenen.

Mijn huidige toestellen waren al een enorme verbetering voor mijn gehoor, maar het wordt met deze hoortoestellen nóg beter. Wat geweldig zeg!

Ik heb het er voor over om naar Meppel te rijden vanwege de goede service. Vrijdag de 13e is voor mij een geluksdag geworden, want ik heb eigenlijk nog nooit iets gewonnen. Ik sta er nog versteld van, maar ik ben wel enorm blij!” aldus de heer Van der Bij.

Winnaar Prijzenfestival 2023

De andere prijswinnaars

Natuurlijk zijn er naast de hoofdprijswinnaar ook nog andere prijswinnaars. Deze prijswinnaars worden via een e-mail op de hoogte gebracht over hun gewonnen prijs. Houd de komende twee weken uw mailbox in de gaten, want het kan zijn dat u één van de andere prijzen heeft gewonnen! Controleer voor de zekerheid ook uw ongewenste mail of spam inbox. Het kan namelijk voorkomen dat onze mail daar terecht komt.Over het Van Boxtel Prijzenfestival

Het Van Boxtel Prijzenfestival is een initiatief om waardering voor onze bestaande klanten te tonen. We zijn erg blij dat onze klanten voor ons hebben gekozen. Zij hebben tijdens hun zoektocht naar de juiste hoorzorg gekozen voor onze menselijke aanpak en persoonlijke hoorzorgexperts. Omdat wij het zelf altijd weer enorm bijzonder vinden dat onze klanten hun vertrouwen in onze handen leggen, voelen we ons genoodzaakt om iets terug te doen. Met het Prijzenfestival is het mogelijk om de verhalen, ervaringen en recensies van onze klanten terug te horen en in ruil daarvoor willen graag fantastische prijzen voor gelukkige prijswinnaars beschikbaar stellen!

Partner van Alzheimer Nederland

Omdat een goed gehoor bijdraagt aan gezonde hersenen zijn wij dit jaar een partnerschap aangegaan met Stichting Alzheimer Nederland. Met onze samenwerking dragen we bij aan meer onderzoek naar dementie dat door Alzheimer Nederland wordt gedaan en ondersteund. Daarnaast hechten we beide grote waarde aan het verhogen van kwaliteit van leven. Een leven waarin u kunt genieten van de relaties met naasten en waarin u nieuwe herinneringen kunt maken of bestaande herinneringen kunt ophalen en koesteren.

Lees hier meer over onze samenwerking met Alzheimer Nederland.

Van Boxtel hoorwinkels is partner van Alzheimer Nederland

Spelregels en voorwaarden Prijzenfestival 2022

Het Van Boxtel Prijzenfestival 2022 heeft ook enkele regels en voorwaarden waar u aan moet voldoen als u kans wilt maken op één van de prijzen:

  • U kon uiterlijk deelnemen tot 18 december 2022.
  • U moet een hoortoestel-dragende klant zijn bij Van Boxtel hoorwinkels.
  • De hoofdprijswinnaar dient desgevraagd mee te werken aan (foto)sessies voor publicatie of commerciële doeleinden.