Routebeschrijving

Lelystad

Snijdersstraat 12
8224 AA Lelystad
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Er is een beperkt aantal klanten toegestaan in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt, maak dan een afspraak.

Het service-uur komt tijdelijk te vervallen. Bekijk hier onze servicepagina voor service op afstand.


Verbruiksartikelen bestellen

Van Boxtel hoorwinkel Lelystad

In Lelystad is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Van Den Noort brilmode

Aarts OpticienWij zijn gevestigd in het pand van Van Den Noort brilmode aan de Snijdersstraat 12. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Van Den Noort laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Lelystad. Buiten onze openingstijden zullen de collega's van Van Den Noort brilmode u te woord staan en zo goed mogelijk van dienst zijn.