Routebeschrijving

Renkum

Dorpsstraat 69
6871 AD Renkum
In verband met het Coronavirus zijn wij tot nader order 1 dag per week op afspraak geopend.
Afspraken worden gepland tussen 10:00 en 16:00 uur.
Maak een afspraak
Ons service-uur komt tijdelijk te vervallen.

Van Boxtel hoorwinkel Renkum

In Renkum is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Onno Opticiens

Onno OpticiensWij zijn gevestigd in het pand van Onno Opticiens aan de Dorpsstraat 69. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Onno Opticiens laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Renkum. Buiten onze openingstijden zullen de collega's van Onno Opticiens u te woord staan en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Service-uur Van Boxtel Renkum

Wij hebben iedere dinsdag en vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.