Routebeschrijving

Oss

Kruisstraat 18a
5341 HD Oss
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
In verband met het Corona virus zijn wij t/m 6 april 2020 alleen op afspraak geopend. Ons service-uur komt tijdelijk te vervallen.

Van Boxtel hoorwinkel Oss

In Oss is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Kruisstraat 18a kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Oss.

Service-uur Van Boxtel Oss

Wij hebben dinsdag t/m zaterdag van 16.00 tot 17.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk voor de deur, tegen betaling bij de parkeermeter. U kunt ook parkeren op het Jurgensplein (bij de EMTÉ) achter het pand, dit kost €2,50 voor een hele dag.