Routebeschrijving

Haarlem

Julianapark 50
2022 AB Haarlem
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak

Van Boxtel hoorwinkel Haarlem

In Haarlem is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Julianapark 50 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met (023) 538 51 21 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Haarlem.

Service-uur Van Boxtel Haarlem

Wij hebben maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.

 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Voor de deur kunt u betaald parkeren. Het is ook mogelijk om om 2 uur gratis te parkeren bij de Albert Heijn (als u voor € 15,- boodschappen doet). Lijnbus 3 en 75 stoppen op 40 meter afstand.