Routebeschrijving

Utrecht

Smaragdplein 248
3523 EJ Utrecht
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
In verband met het Corona virus zijn wij t/m 6 april 2020 alleen op afspraak geopend. Ons service-uur komt tijdelijk te vervallen.

Van Boxtel hoorwinkel Utrecht

In Utrecht is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Smaragdplein 248 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Utrecht.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Buslijn 8 stopt bij ons in de buurt. Parkeren is gratis vanaf 11:00 uur. Betaald parkeren is van 06:00 uur tot 11:00 uur.

Service-uur Van Boxtel Utrecht

Wij hebben dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.

Testimonials

Hele prettige service, er werd de tijd genomen voor uitleg en kreeg een eerlijk en goed advies, blij mee.

Mar, via Google

Ben hier destijds op aanraden van audiologisch centrum heen gegaan en dit is sindsdien mijn vaste audicien. Kundig personeel en altijd in goed overleg voor een passende oplossing.

Koos, via Google