Van Boxtel hoorwinkels Lelystad

Boek een GRATIS gehoortest
Snijdersstraat 12, 8224 AA Lelystad

De winkel is woensdag 5 en donderdag 6 oktober helaas gesloten.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Lelystad

In Lelystad is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Van Den Noort brilmode

hoorwinkel lelystad

Wij zijn gevestigd in het pand van Van Den Noort brilmode aan de Snijdersstraat 12. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Van Den Noort laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Lelystad. Buiten onze openingstijden zullen de collega's van Van Den Noort brilmode u te woord staan en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Inloopuur Van Boxtel Lelystad

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Lelystad. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.