Het verhaal achter Van Boxtel

Bij Van Boxtel nemen we de tijd om te zoeken naar de vraag achter de vraag. Samen met u. Want slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Pas als we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we het beste advies geven.

Van Boxtel hoorwinkels

Van Boxtel is van oorsprong een Brabants familiebedrijf in elektronica en werd opgericht in 1904. In 1955 startten we met de verkoop van hoortoestellen. In de loop der jaren hebben we dat uitgebreid naar hooroplossingen in de breedste zin van het woord. Nog steeds volgen we de technische ontwikkelingen op de voet en we hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment. Zo kunnen we de meest complete hooroplossing bieden. 

Inmiddels heeft Van Boxtel hoorwinkels met 64 vestigingen een uitstekende reputatie als hoortoestelspecialist. Het is mensenwerk, waarin aandacht en kwaliteit voorop staan.

De acht garanties van Van Boxtel

1.    1. Alle aandacht die nodig is

 • Een persoonlijke benadering staat centraal bij Van Boxtel.
 • We nemen uitgebreid de tijd om goed te luisteren.

Een hooroplossing is meer dan een innovatief product. Juist de persoonlijke aandacht maakt het verschil. We nemen de tijd en luisteren goed naar uw vragen en wensen. We hebben onze groei te danken aan onze betrouwbare, deskundige, duidelijke en gastvrije benadering. Pas als we weten wie u bent en wat u bezighoudt, kunnen we een optimaal hooradvies geven.

2.    2. Hoormeting is altijd gratis

 • Er worden door Van Boxtel hoorwinkels geen kosten berekend voor het uitvoeren van een hoormeting. U bent bij ons van harte welkom om jaarlijks uw gehoor te laten testen.

3.    3. StAr gecertificeerd

 • Van Boxtel hoorwinkels is StAr gecertificeerd. Hiermee beschikken wij over het keurmerk 'Erkend Audicien'.

Achter iedere Van Boxtel hoorwinkel staat een StAr-geregistreerde Triage audicien. Uiteraard volgen ze alle verplichte bij- en nascholingstrajecten. Daarnaast krijgen ze diverse interne trainingen. Zo blijft onze kwalitatieve manier van werken steeds gegarandeerd en bent u altijd verzekerd van deskundige hulp. 

4.    4. Hoortoestel eerst gratis ervaren

 • De mogelijke aanschaf van een hoortoestel start altijd met een proefperiode.
 • In de proefperiode kunt u kosteloos het dragen van een hoortoestel gedurende enige weken ervaren. Zo weet u zeker dat het hoortoestel bij u past.
 • U maakt aan het einde van de proefperiode de keuze of u de koopovereenkomst aangaat.

5.    5. Zwitserse technologie als norm

 • Van Boxtel levert onder meer hoortoestellen van het gerenommeerde Zwitserse merk Bernafon.
 • Wij hanteren deze hoge Zwitserse kwaliteit als norm voor het volledige assortiment hoortoestellen.

Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken, hebben we uit alle A-merken zorgvuldig onze voorkeuren geselecteerd: de Van Boxtel Selectie. Kwaliteit, gebruiksgemak en draagcomfort in één overzichtelijk assortiment. Altijd met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. 

6.    6. Hoortoestellen direct leverbaar

 • In iedere Van Boxtel vestiging zijn hoortoestellen uit alle segmenten uit voorraad leverbaar.

7.    7. Wij regelen uw declaratie

 • Wanneer u aanspraak maakt op vergoeding door uw zorgverzekeraar, dan verzorgt Van Boxtel de declaratie van de basisvergoeding bij uw zorgverzekeraar. Zo weten we zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

8.    8. Gratis service en onderhoud

 • U wordt ieder jaar uitgenodigd voor een gratis controle van uw gehoor en uw hoortoestellen.
 • Van Boxtel heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over de vergoeding van de meest voorkomende kosten met betrekking tot het adequaat onderhouden van uw hoortoestel.

U bent uiteraard altijd welkom bij de Van Boxtel hoorwinkel in uw buurt!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

 • *
  Naam is verplicht
   
 • *
  E-mail is verplicht Dit is geen geldig e-mailadres
   
Meld aan