Logo Van Boxtel Hoorwinkels

HOORvragenlijst - Ervaring met nieuwe hoortoestellen

Begin hier het laatste deel van de Hoorvragenlijst

Doel vragenlijst evaluatie

Het klopt dat je deze vragenlijst al eens eerder ingevuld. Met dit laatste deel van de Hoorvragenlijst zijn we benieuwd of je daadwerkelijk een verbetering ervaart door het dragen van hoortoestellen. Hierdoor kan de audicien bepalen of de hoortoestellen (en eventueel bijbehorende hoorhulpmiddelen) een positieve bijdrage leveren aan jouw gehoor.

"Deze vragenlijst heb ik toch al eens ingevuld?"

Nee, deze niet. Dit is namelijk het laatste deel van de hoorvragenlijst. Het laatste deel is iets korter dan de vorige. Onze audicien gaat er tijdens de eindcontrole vanuit dat je deze opnieuw invult. Er is één aandachtspunt; dit keer moet jij jouw ervaringen met je nieuwe hoortoestellen delen. Het is niet de bedoeling dat je de eerder ingevulde vragenlijst pakt om te kijken wat je toen had ingevuld. Na het invullen zal de audicien de veranderingen bespreken.

Je mag hulp gebruiken bij het invullen van de lijst

Als het je niet lukt om de vragenlijst zelfstandig in te vullen, door technische problemen bijvoorbeeld, dan mag je door iemand geholpen worden. Het is hierbij belangrijk dat jijzelf blijft aangeven hoe je vindt dat je hoort. Laat dit dus niet door iemand anders bepalen. Er is één kleine voorwaarden aan verbonden; laat in de vragenlijst even weten door wie je bent geholpen. Het is niet de bedoeling dat de audicien de vragenlijst voor jou invult.

Tijdsduur vragenlijstWij verwachten dat je ongeveer 10 minuten nodig hebt om alle vragen te beantwoorden.