Logo Van Boxtel Hoorwinkels

Test onze nieuwe hoortoestel techniek

Wij zoeken op dit moment mensen die vrijblijvend ons nieuwe hoortoesteltechniek willen testen. Omdat de nieuwe gehoorapparaten via Bluetooth kunnen verbinden met uw smartphone, tablet en televisie, gaat u er niet aleen beter van horen, maar brengt het ook nog een heel veel gemak met zich mee. Kijk snel of u in aanmerking komt.

Test gratis ons nieuwste hoortoestel

Kosteloos de nieuwste hoortoestellen testen, zonder aankoopverplichting.↓Van Boxtel heeft de nieuwste hoortoestellen in alle categorieën. De grote meerderheid van de mensen met gehoorverlies maakt hier gebruik van.↓Vul je leeftijd in en klik op volgende om erachter te komen of deze hoortoestellen iets voor jou zijn.↓

Wat is uw leeftijd?
Vraag 1 van 3 - Wat is uw leeftijd?
Vraag 2 van 3 - Wilt u graag beter gaan horen?
Vraag 3 van 3 - Hoe lang heeft u al hoortoestellen?

✅ Gefeliciteerd, u komt in aanmerking!

- TIJDELIJKE ACTIE -
Heeft u recht op vergoeding? Dan kunt u de toestellen houden met € 0,- bijbetaling*

Omdat we de toestellen moeten instellen op uw gehoor doen we voorafgaand aan de test eerst een hoormeting. Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Helaas. U komt op dit moment niet in aanmerking om tester te worden.

We adviseren u om vanaf uw 55ste jaar ieder jaar uw gehoor te testen. Om een vrijblijvende gehoortest aan te vragen vult u hieronder uw gegevens in.

Stap 1 van 5

4 Redenen waarom u dit nu zou moeten proberen

De voordelen van een hoortoestel zorgen ervoor dat u het maximale uit uw leven kan halen. Zo kan u bijvoorbeeld:

1. Genieten van de geluiden om u heen

Een goed gehoor is erg belangrijk in het leven. Hierdoor kunt u optimaal van de mooiste momenten in uw leven genieten. Wie wil nou niet genieten van de vogels in het park, zijn of haar favoriete muziek, of van de stemmen van uw spelende (klein)kinderen?

2. Gesprekken aangaan zonder zorgen

Door een hoortoestel is het mogelijk om zonder zorgen en met meer zelfvertrouwen gesprekken aan te gaan. Bijvoorbeeld op een verjaardag of aan de eettafel met familie, kennissen en vrienden.

3. Veilig op pad

Een hoortoestel maakt het mogelijk om alles goed te horen, dus ook wanneer u onderweg bent. Hierdoor kunt u veilig op pad.

4. Profiteer tijdelijk van € 0,- bijbetaling

Wilt u de toestellen blijven dragen na de test? Ze worden deels vergoed door de basisverzekering. Bovendien vergoeden we nu tijdelijk de kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt, met uitzondering van uw eigen risico.*


Klik hier om aan te melden

Bijna niet meer zichtbaar

Een hoortoestel is tegenwoordig zeer klein en als die achter het oor zit, dan lijkt die bijna onzichtbaar.

Klik hier om aan te melden

Zo worden we beoordeeld op

Bert Kruithof ★ ★ ★ ★ ★
'Goede uitleg, perfect geholpen door bekwaam personeel.'
Theo Vos ★ ★ ★ ★
'Leuke winkel, goede en correcte bediening met en bij een vakkundige audicien. Ben er jaren klant.'
Grietje de Graaf ★ ★ ★ ★ ★
'Fijne winkel waar je goed wordt geholpen en ze je goed van advies zijn met goed deskundig, maar ook vriendelijk personeel.'

Klik hier om aan te melden
 

*Vraag naar de voorwaarden. Recht op vergoeding noodzakelijk - eigen risico en kosten oplaadbaar mogelijk van toepassing.