Routebeschrijving

Tubbergen

Grotestraat 23
7651 CG Tubbergen
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Wij gaan binnenkort verhuizen. In juni openen wij onze geheel vernieuwde winkel op nummer 59A. Tot die tijd kunt u bij ons terecht in huidige winkel.
Donderdag 30 mei op Hemelvaartsdag en maandag 10 juni op tweede pinksterdag zijn de winkels gesloten.

Van Boxtel hoorwinkel Tubbergen

In Tubbergen is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Eye Wish Opticiens

Eye Wish OpticiensWij zijn gevestigd in het pand van Eye Wish Opticiens aan de Grotestraat 23. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Eye Wish Opticiens laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Tubbergen.

Service-uur Van Boxtel Tubbergen

Wij hebben iedere dag vanaf 16.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.