our-story_1920x700_v1

Over ons

Bij Van Boxtel hoorwinkels nemen we de tijd om te zoeken naar de vraag achter de vraag. Samen met u. Want slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Pas wanneer we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we het beste advies geven.

Van Boxtel hoorwinkels is van oorsprong een Brabants familiebedrijf in elektronica en werd opgericht in 1904. In 1955 startten we met de verkoop van hoortoestellen. In de loop der jaren hebben we dat uitgebreid naar hooroplossingen in de breedste zin van het woord. Nog steeds volgen we de technische ontwikkelingen op de voet en we hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment. Zo kunnen we de meest complete hooroplossing bieden.

Inmiddels heeft Van Boxtel hoorwinkels met 54 vestigingen een uitstekende reputatie als hoortoestelspecialist. Sinds 2010 zijn wij onderdeel van Demant. Demant is de leider op het gebied van gehoorgezondheid en heeft meer dan 100 jaar ervaring binnen de hoorzorg. Het begon allemaal met Hans Demant, die zag wat het gehoorverlies van zijn vrouw met haar deed. Het hele verhaal van Hans Demant lees je op onze pagina ‘onderdeel van Demant’.
 

Waarom kiezen voor Van Boxtel?

Onze focus ligt bij gepersonaliseerde en deskundige hoorzorg. Wij weten als geen ander dat elk gehoorverlies uniek en dat er geen universele oplossing is, als het om een goed gehoor gaat. Het is mensenwerk, waarin aandacht en kwaliteit voorop staan.

  • Persoonlijke benadering, aandacht en service staan bij ons centraal

  • Sinds 1955 een uitstekende reputatie als hoortoestelspecialist

  • StAr-geregistreerde audiciens

  • Met 54 hoorwinkels is er altijd een hoorwinkel bij u in de buurt

  • Gratis vrijblijvende hoormeting

  • Gratis een hoortoestel uitproberen

  • Jaarlijks gratis onderhoud

Werken bij Van Boxtel

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière. Kijk eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
Wij zijn benieuwd naar je ervaring en motivatie.
 

Volg ons

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Van Boxtel.
Dan kunt u ons makkelijk volgen op Facebook en LinkedIn.

Facebook LinkedIn

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel