Online hoortest
Eenvoudig vanuit uw eigen huis

Online hoortest

Doe nu de online hoortest in een vertrouwde omgeving. Met deze test krijgt u een indicatie van het niveau van uw eigen gehoor. Het is makkelijk, snel en u krijgt direct het resultaat.

Doe gratis een online hoortest

Bij Van Boxtel hoorwinkels begrijpen we hoe belangrijk een goed gehoor is voor uw kwaliteit van leven. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een gratis hoortest online te doen. Met deze gebruiksvriendelijke online hoortest kunt u eenvoudig en snel inzicht krijgen in de gezondheid van uw gehoor, en dat allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

Binnen een paar minuten heeft u inzicht in de mate van uw gehoorverlies en weet u of u mogelijk een gehoorapparaat nodig hebt.

De online gehoortest doen vanuit je eigen huis

Begin hier de online hoortest

✔ Duurt maar 5 minuten
✔ Je ontvangt direct het resultaat
✔ Makkelijk en snel

Start de test

Hoe werkt de online hoortest?

Onze online hoortest is ontworpen om u een betrouwbare beoordeling van uw gehoorvermogen te geven. Het proces is eenvoudig en gemakkelijk te volgen. U hoeft geen speciale apparatuur aan te schaffen of software te downloaden. Alles wat u nodig heeft, is een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. We adviseren u een koptelefoon te gebruiken voor de hoortest, maar het kan ook zonder.

Zodra u op onze website de online hoortest start, wordt u stap voor stap door een reeks audiologische testen geleid, deze bestaan uit online piepjes met bepaalde frequenties. U krijgt ook verschillende geluidsfragmenten te horen en moet aangeven of u kunt verstaan wat er wordt gezegd. Op basis van uw antwoorden wordt er een analyse gemaakt van uw gehoorvermogen. Aan het einde van de test ontvangt u direct een overzichtelijke rapportage van de resultaten.

Is een online hoortest betrouwbaar?

Bij Van Boxtel hoorwinkels streven we naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, zelfs bij onze online hoortest. Hoewel de online test een handige manier is om een eerste indicatie te krijgen van uw gehoorstatus, is het belangrijk op te merken dat het geen volledige vervanging is voor een uitgebreid gehooronderzoek door een audicien.

Onze online hoortest is ontwikkeld in samenwerking met ervaren audiologen en is gebaseerd op gevalideerde testmethoden. We hebben er alles aan gedaan om de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de test te waarborgen. Het is echter altijd aan te raden om een afspraak te maken bij een van onze winkels voor een uitgebreid gehooronderzoek door een professional.

Dus, is een online hoortest betrouwbaar? Tot op zekere hoogte wel, maar voor een meer accurate test bezoekt u liever onze winkels.

Online je gehoor testen

Doe een hoortest in één van onze winkels

Hoewel onze online gehoortest een handige optie is, begrijpen we dat u mogelijk de voorkeur geeft aan een persoonlijk consult in een van onze winkels. Daarom nodigen we u van harte uit om een hoortest te doen in een van onze Van Boxtel hoorwinkels.

Onze audiciens staan klaar om u te ontvangen en een grondige analyse van uw gehoor uit te voeren. Ze beschikken over geavanceerde apparatuur en expertise om uw gehoorvermogen in kaart te brengen en indien nodig een passende oplossing voor uw gehoorproblemen aan te bieden.

Maak vandaag nog een afspraak in een van onze winkels en ontdek hoe wij u kunnen helpen om weer optimaal van geluiden te genieten. Uw gehoor is belangrijk voor ons, en wij zorgen voor de beste zorg en service die u verdient.