Maak een afspraak

U kunt een afspraak aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. U wordt dan op werkdagen binnen 24 uur gebeld.

Afspraken die kunnen worden uitgevoerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand, zal onze klantenservice direct met u inplannen. In alle andere gevallen zullen we weer contact met u opnemen zodra de Corona maatregelen zijn opgeheven om de afspraak in te plannen.

Soort afspraak
Soort afspraak

Datum

Vul een voorkeursdatum voor uw afspraak in (afhankelijk van beschikbaarheid).

Uw gegevens

*
Winkel
*
Telefoon

Om uw afspraak te bevestigen zullen wij telefonisch contact opnemen.

*
Hidden Fields
Gratis hoortest

Gehoortest afspraak

Een gehoortest bij Van Boxtel hoorwinkels bestaat uit twee delen. Eerst maken wij een zogenaamd audiogram, waarbij geluid in de vorm van korte tonen op diverse frequenties en sterktes wordt aangeboden.Wij laten u vervolgens een aantal woorden horen, met het verzoek die te herhalen. Hiermee wordt duidelijk in hoeverre u problemen ondervindt in het verstaan van spraak. 

Vraag een gehoortest aan

Wat laat een hoortest zien

Service afspraak

Onze winkels hebben bijna allemaal een service-uur waarin u zonder afspraak terecht kunt voor de meestvoorkomende vragen en problemen. Zoek een winkel om te bekijken wanneer zij een service uur hebben. Staat er geen service uur vermeld? Dan kunt u een afspraak inplannen. Weet u niet zeker of uw probleem of vraag behandeld kan worden tijdens het service uur? Maak dan een afspraak om zeker te weten dat we voldoende tijd hebben om u te helpen.

Vraag een service afspraak aan

Bescherm je gehoor goed

Gehoorbescherming aanmeten

Gehoorbescherming op maat geeft u de beste gehoorbescherming voor de specifieke waarin u het nodig heeft. Om gehoorbescherming aan te meten wordt een afdruk gemaakt van uw gehoorgang. Zo bent u verzekerd van comfortabele en veilige bescherming. Het maken van afdrukken voor gehoorbescherming duurt ongeveer 30 minuten.

Vraag een afspraak aan

COVID-19

Tot nader order zijn onze winkels alleen op afspraak geopend.

Daarbij kunnen openingstijden afwijken van de gebruikelijke tijden. Bekijk de actuele openingstijden op de winkelpagina.

Lees hier meer over onze maatregelen rondom het Coronavirus en wat deze voor u betekenen.