Gehoortest

Gratis gehoortest bij Van Boxtel hoorwinkels

Heeft u het gevoel dat uw gehoor is veranderd? Moet u bijvoorbeeld steeds de TV iets harder zetten of aan anderen vragen zich te herhalen?

Dan is het misschien tijd om een gratis gehoor test te boeken. Lees er alles over op deze pagina.

Vul uw contactgegevens in om een gratis gehoortest aan te vragen. We bellen u dan zo spoedig mogelijk om een datum en tijd voor de hoortest af te spreken.

Wij voeren onze afspraken zoveel mogelijk uit met 1,5 meter afstand van elkaar. Op het moment dat we dichterbij moeten komen (bijvoorbeeld om in het oor te kijken), dan maken wij hierbij gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes. Lees hier meer over hoe we zorgen voor een veilig bezoek aan onze winkels.

Aanhef
Aanhef
*
*
*
*
*
Hidden Fields
 • Iedereen kan een gehoortest laten doen bij Van Boxtel hoorwinkels

 • U hoeft geen verwijzing te hebben van uw KNO arts voor een gratis gehoortest

 • Afhankelijk van uw leeftijd en voorgeschiedenis kunnen wij u vragen om voor de hooortest eerst een KNO arts te bezoeken

 • Wij raden u aan om vanaf uw 55ste jaar, ieder jaar een gehoortest te doen

 

 • Een gehoortest bij Van Boxtel hoorwinkels is in alle gevallen gratis

 • Aan de gratis gehoor test zijn geen verplichtingen verbonden

 • U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken zonder verborgen kosten of voorwaarden 

 

Maak een afspraak

Waarom is het belangrijk om een hoortest te doen?

 • Reden 1 om een gratis gehoortest te doen

  Het gehoor verslechtert geleidelijk

  Het is belangrijk om regelmatig een gehoortest te doen. Het gehoor verslechtert bijna altijd geleidelijk waardoor u vaak niet merkt dat uw gehoor daadwerkelijk achteruit is gegaan. Door een regelmatige hoortest kunt u direct actie ondernemen zodra het nodig is.

 • Reden 2 om een gratis gehoortest te doen

  Horen is essentieel voor sociale contacten

  Uw gehoor is belangrijk voor de verbinding met de mensen om u heen. Uw partner, uw kinderen of kleinkinderen, maar ook uw vrienden wilt u goed kunnen begrijpen. Zonder goed gehoor vormen sociale contacten een enorme uitdaging.

 • Reden 3 om een gratis gehoortest te doen

  Uw volle hoorpotentieel benutten 

  Of u al een hooroplossing heeft of niet, een jaarlijks gehoortest blijft belangrijk. Uw hooroplossing kan dan steeds worden aangepast op uw actuele situatie. Op die manier kunt u zorgen dat u altijd uw volle hoorpotentieel bereikt.

Hoe werkt een gehoortest

Hoe werkt een gehoortest?

Een gratis gehoortest bij Van Boxtel hoorwinkels bestaat uit twee delen. Eerst maken wij een zogenaamd audiogram, waarbij geluid in de vorm van korte tonen op diverse frequenties en sterktes wordt aangeboden. Wij laten u vervolgens een aantal woorden horen, met het verzoek die te herhalen. Hiermee wordt tijden de hoortest duidelijk in hoeverre u problemen ondervindt in het verstaan van spraak. 

Maak een afspraak

Wat laat de gehoortest zien

Wat laat de gehoortest zien

Het resultaat van de gratis gehoortest geeft aan welke frequenties u hoort en welke frequenties u mogelijk niet hoort. Kunt u bijvoorbeeld het gefluit van vogels niet meer horen, of vormen juist lage stemmen een probleem? En is uw eventuele gehoorverlies op te lossen met een hoortoestel? We komen erachter nadat we uw gehoor hebben getest bij de gratis hoortest afspraak.

Maak een afspraak

Waarom een gehoor test doen bij Van Boxtel hoorwinkels

Waarom
Van Boxtel hoorwinkels?

Wij vinden dat alle details van het leven het waard zijn om gehoord te worden. Daarom sluiten wij geen compromissen - we willen dat u uw volledige hoorpotentieel bereikt.

We begrijpen dat ieder persoon uniek is en individuele behoeften heeft. De audiciens van Van Boxtel hoorwinkels doen er dan ook alles aan om u om beter te laten horen.

Maak een afspraak voor een hoortest

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel