Universele gehoorbescherming
One size fits all

Universele oordoppen

Bescherm je gehoor met universele oordoppen, direct beschikbaar zonder afspraak. Ontdek hier de verschillen tussen universele oordoppen en op maat gemaakte oordoppen en bekijk
ons assortiment.

Het verschil tussen universele oordoppen en oordoppen op maat

Benieuwd naar het verschil tussen universele oordoppen en op maat gemaakte oordoppen? Lees verder om te ontdekken wat een 'universele maat' betekent en waarom oordoppen op maat soms de beste keuze zijn.

Bekijk universele gehoorbescherming


Universele oordoppen met filter

Bescherm je gehoor met universele oordoppen voorzien van een speciaal filter. Hoe luider het geluid en hoe langer je eraan wordt blootgesteld, des te groter is het risico op gehoorschade. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om je gehoor te beschermen. Afhankelijk van jouw situatie kun je je gehoor gemakkelijk beschermen met passende oordoppen. Als je wegwerp- of universele oordoppen gebruikt, zorg er dan voor dat ze diep genoeg in je oor zitten voor optimale bescherming. Universele gehoorbescherming is verkrijgbaar vanaf € 14,95.

Pluggerz: oordoppen voor iedere situatie

Pluggerz Universele-Fit

Alle universele Pluggerz oordoppen zijn gemaakt van anti-allergeen siliconenmateriaal en ze zijn meer dan 100 keer te gebruiken. Ze worden geleverd met een handige opbergkoker waardoor u ze altijd gemakkelijk mee kan nemen. In elke verpakking zitten 2 maten (S/M en M/L) zodat u altijd over een set oordoppen met de juiste pasvorm beschikt.

Vanaf € 14,95

Gehoorbescherming universeel

Universele muziekoordoppen

Geniet optimaal van muziek met Pluggerz Uni-fit Music oordoppen. Bescherm je gehoor zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit.

Music Uni-Fit

Geniet optimaal van muziek met Pluggerz Uni-fit Music oordoppen. Bescherm je gehoor zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit. Ga je eens in de zoveel tijd naar een festival of concert? Dan zijn de universele oordoppen met muziekfilter perfect voor jou. Je beschermt je gehoor én geniet optimaal van de muziek. Zo heb je zorgeloos een leuke avond. Daarnaast is communiceren met je vrienden geen probleem wanneer je deze oordoppen draagt.

Demping: 22 dB

Vanaf € 14,95

Pluggerz heeft ook universele muziekoordoppen met premium muziekfilter. Ondanks een mindere demping (15 dB) blijft de geluidskwaliteit van de muziek beter klinken.

Universele motoroordoppen

Bescherm je gehoor tijdens het rijden met Pluggerz Uni-fit Road oordoppen. Comfortabel en effectief tegen windgeruis en motorgeluid.

Road Uni-Fit

Ga je er af en toe op uit met de motor of een cabrio? Bescherm dan je gehoor tegen windgeruis en motorgeluid met Pluggerz Road Uni-Fit oordoppen. Ook voor kartrijders, coureurs en motor- en autosportliefhebbers zijn deze oordoppen geschikt. Zelfs wanneer je een helm draagt, zitten deze oordoppen comfortabel.

Demping: 23 dB.

Vanaf € 14,95

Ben jij een fervent motorrijder of rijd je regelmatig in een cabrio? Dan adviseren we om op maat gemaakte gehoorbescherming voor motorrijders te dragen.

Universele bouw oordoppen

Klus je graag in je eigen huis? Bescherm dan je gehoor met Pluggerz Uni-fit Pro oordoppen. Comfortabel en effectief tegen klusgeluiden.

Pro Uni-Fit

Klust u graag in uw eigen huis? Bescherm dan uw gehoor tegen de geluiden van klusapparatuur. U kunt nog steeds met andere mensen communiceren en ook waarschuwingssignalen neemt u gewoon waar. Deze oordoppen worden standaard geleverd met een koord inclusief kledingclip.

Demping: 24 dB

Vanaf € 14,95

Pro Detec Uni-Fit

Deze oordoppen zijn geschikt voor werken in een luidruchtige omgeving. De oordoppen worden standaard geleverd met een koord inclusief kledingclip. Daarnaast zijn deze oordoppen detecteerbaar, wat betekent dat de gehoorbescherming terug te vinden is wanneer u deze verliest. Hierdoor zijn deze oordoppen zeer geschikt voor de voedingsindustrie.

Demping: 24 dB

Pluggerz oordoppen Slaap

Geniet van een goede nachtrust met Pluggerz Uni-fit Sleep oordoppen. Blokkeer omgevingsgeluiden zonder het geluid van je wekker te missen.

Sleep Uni Fit

Heb je veel last van lawaai in je omgeving wanneer je wilt slapen? Bijvoorbeeld een snurkende partner of woon je aan een drukke straat? Pluggerz Sleep Uni-Fit oordoppen hebben een speciaal filter dat omgevingsgeluid dempt. Je oor is niet volledig afgesloten, waardoor je het geluid van je wekker, het alarm of een huilende baby gewoon hoort. Slaap je graag op je zij? Geen probleem, je kunt gewoon op je zij liggen met deze oordoppen.

Demping: 27 dB

Vanaf € 14,95

Universele reisoordoppen

Reis comfortabel met Pluggerz Uni-fit Travel oordoppen. Reguleer de luchtdruk in je oren en voorkom ongemak tijdens het vliegen.

Travel Uni-Fit

Comfortabel reizen, hiken of klimmen in de bergen zonder last te krijgen van ‘ploppende’ oren? Met een speciaal filter reguleren Pluggerz Travel Uni-Fit oordoppen de luchtdruk in je omgeving, waardoor je minder of geen last krijgt van je oren. Ideaal dus als je snel last krijgt van je oren tijdens het vliegen of op andere momenten waarbij de luchtdruk snel wisselt.

Demping: 27 dB

Vanaf € 14,95

Pluggerz zwemoordoppen

Bescherm je oren tijdens het zwemmen met Pluggerz Uni-fit Water oordoppen. Houd water buiten en behoud toch je gehoor.

Water Uni-Fit

Heb je last van een gevoelige gehoorgang of vaak oorproblemen? Dan kan water in je oren extra vervelend zijn. Met Pluggerz Water Uni-Fit oordoppen houd je je oren droog en voorkom je waterdruk op je oren. Ondanks dat deze oordoppen je gehoorgang afsluiten, laten ze nog steeds geluid door. Let op: Pluggerz Water Uni-Fit is niet geschikt voor duiken en springen in het water.

Demping: 21 dB

Vanaf € 14,95

Oordoppen voor studeren, werk en concentratie

Verbeter je concentratie met Pluggerz Uni-fit Quiet oordoppen. Demp omgevingsgeluiden voor maximale focus.

Quiet Uni-Fit oordoppen

Wil je je goed kunnen concentreren op je studie, werk of ben je net middenin een goed boek? Met Pluggerz Quiet Uni-Fit oordoppen wordt het geluid zoveel mogelijk gedempt, waardoor je je gemakkelijker kunt concentreren.

Demping: 26 dB

Vanaf € 14,95

Vuurwerk oordoppen en schietsport

Bescherm je gehoor tegen harde knallen met Pluggerz Uni-fit Shoot oordoppen. Ideaal voor vuurwerkshows en schietbanen.

Shoot Uni-Fit

Ga je naar een vuurwerkshow of ben je wel eens op een schietbaan te vinden? Pluggerz Shoot Uni-Fit oordoppen beschermen je oren tegen plotse, korte en harde knallen.

Demping: 26 dB

Vanaf € 14,95

Als je regelmatig in een situatie bent waarin je wordt blootgesteld aan plotselinge en harde knallen, bijvoorbeeld als je een schietsport beoefend, dan adviseren wij om op maat gemaakte gehoorbescherming te dragen.

Kinder oorkappen

Bescherm de oren van je kinderen met Pluggerz Oorkappen, speciaal ontworpen voor hun comfort en veiligheid.

Pluggerz kinderoorkappen

Voor jonge kinderen heeft Pluggerz oorkappen ontwikkeld. De oorkappen zijn geschikt voor kinderen tussen 1 en 4 jaar en zijn ideaal voor situaties waar veel omgevingsgeluid is. De oorkappen hebben een verstelbare band en een opvallende kleur (blauw of roze). De oorkappen worden standaard geleverd met een bewaarzakje.

Demping oorkappen: 26 dB

Vanaf € 19,95

Zijn universele oordoppen gemaakt voor kinderen?

Alle soorten universele oordoppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Met standaard 2 maten in de verpakking (S/M en M/L) heb je altijd de juiste pasvorm. Gehoorbescherming op maat wordt niet per se aanbevolen voor kinderen, omdat hun gehoorgangen nog in de groei zijn. Bij kinderen verandert de gehoorgang sneller dan bij volwassenen.

Kom langs tijdens het inloopuur voor persoonlijk advies over gehoorbescherming en vind de oplossing die het beste bij jou of je kinderen past!

Ontdek de verschillende soorten universele en op maat gemaakte gehoorbescherming

Ben jij aan het oriënteren op de verschillende typen gehoorbescherming? Bekijk dan hier welke soorten het beste aansluiten op jouw behoeften.

Soorten gehoorbescherming