Gehoorapparaat accessoires

Accessoires en hoorhulpmiddelen

Wij begrijpen dat slechthorendheid vaak verder gaat dan één-op-één communicatie. Hiervoor hebben we diverse oplossingen die los of in aanvulling op het hoortoestel gebruikt kunnen worden. Vaak kan zo'n hoorhulp voor extra hoorcomfort zorgen.

Radio en TV hoorhulpmiddelen

Het slecht kunnen horen van de radio of televisie is een veelgehoorde klacht. Het is vaak één van de eerste problemen die zich aandienen bij beginnend gehoorverlies. En vooral in huishoudens waar niet iedereen een gehoorverlies heeft kan dit nog wel eens tot spanningen leiden; de radio of televisie staat dan nooit op het juiste volume. Gelukkig zijn er diverse oplossingen voor dit probleem te verkrijgen. Er zijn systemen die werken in combinatie met een gehoorapparaat en systemen die geheel los te gebruiken zijn.

Lees meer over

Telefoneren hoorhulpmiddel

Telefoneren kan in sommige gevallen al een uitdaging vormen voor iemand die goed hoort. Voor iemand met gehoorverlies is deze uitdaging vaak nog veel groter. Dit begint al bij het horen overgaan van de telefoon als u wordt gebeld. Vervolgens is het vaak moeilijk om de persoon aan de andere kant van de lijn goed te verstaan. Dankzij diverse hoorhulpmiddelen wordt telefoneren met een gehoorverlies veel makkelijker gemaakt.

Lees meer over

Wek en waarschuwing systemen

Slecht kunnen horen zorgt niet alleen voor vervelende situaties als 'de wekker of de deurbel niet kunnen horen', maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen als 'het niet horen van een brandalarm' of 'het niet horen van de babyfoon'. Om dit te voorkomen heeft Van Boxtel hoorhulpmiddelen met flits- en /of trilsignaal. Zo wordt u te allen tijde gewaarschuwd voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Lees meer over

Vergaderen hoorhulpmiddel

Om communicatie in bijvoorbeeld vergaderingen soepel te laten verlopen, hebben we systemen waarbij de spraak op de voorgrond komt en de storende achtergrondgeluiden minder hoorbaar zijn. Deze systemen kunnen op tafel worden geplaatst of door de spreker om de hals worden gedragen.

Lees meer over

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel