Soorten gehoorbescherming

Soorten gehoorbescherming

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van lawaai gerelateerd gehoorverlies als gevolg van hun werk, hobby's of door het luisteren naar te harde muziek. Hieronder vind je de twee soorten gehoorbescherming die beschikbaar zijn bij ons in de winkels. Daarnaast geven we een klein overzicht van alle verschillende typen gehoorverlies.

Verschillende soorten gehoorbescherming

Wij hebben twee soorten gehoorbescherming in onze hoorwinkels - Universele gehoorbescherming en op maat gemaakte gehoorbescherming. Bekijk hieronder welke voordelen deze twee soorten geluidsprotectie hebben.

Universele gehoorbescherming

De voordelen van universele gehoorbescherming

  • Voordelig
  • Zonder afspraak te verkrijgen en direct te gebruiken voor hetgeen waarvoor u ze nodig heeft
  • Verkrijgbaar met diverse filters
  • Leverbaar in verschillende maten

Universele gehoorbescherming

Gehoorbescherming op maat

De voordelen van op maat gemaakte gehoorbescherming

  • Doordat ze op maat zijn gemaakt, passen ze perfect in uw oor
  • Goede demping van geluid, mede doordat ze op maat zijn en de gehoorgang goed afsluiten
  • Minder zichtbaar (dieper in de gehoorgang)
  • Gesprekken en muziek zijn goed hoorbaar

Gehoorbescherming op maat

Verschillende typen gehoorbescherming

Elke soort gehoorbescherming, universeel of op maat gemaakt, is onder te verdelen in verschillende typen. Ieder type dient een ander doel tijdens het beschermen van jouw gehoor. Bekijk hier alle verschillende typen gehoorbescherming.

Oordoppen tegen muziek

Als je graag geniet van live muziek of een goed concert, dan wil je natuurlijk jouw gehoor zo goed mogelijk beschermen. Met speciale gehoorbescherming voor muziek bescherm jij jouw gehoor tegen té harde muziek en geluiden.

Soorten muziek oordoppen en festival gehoorbescherming

Oordoppen voor festivals

Genieten van een heerlijk feestje of een geweldig festival? Ook dan is het slim om jouw gehoor te beschermen! Blijf veilig jouw feestjes bezoeken met gehoorbescherming voor festivals en bescherm jouw gehoor tegen té harde geluiden.

Soorten festival oordoppen

Oordoppen voor tijdens het motorrijden

Blijf heerlijk genieten van jouw ritjes op de motor met speciale gehoorbescherming voor motorrijders. Het beschermt jouw gehoor tegen windruis en té hard geluid van jouw motor. 

Soorten motoroordoppen

Oordoppen voor op het werk en tijdens het klussen

Heb je vaak last van lawaai op je werk? Bijvoorbeeld van het gereedschap dat jij gebruikt? Bekijk dan eens gehoorbescherming voor tijdens het werken. Het beschermt jouw gehoor tegen lawaai op jouw werkplek.

Soorten werkoordoppen en gehoorbescherming op het werk

Oordoppen voor tijdens het slapen

Wil jij graag een goede nachtrust? Maak dan gebruik van gehoorbescherming voor tijdens het slapen. Het biedt bescherming tegen plotselinge geluiden waarvan je wakker schrikt, maar het laat nog genoeg geluid door om de wekker te horen!

Soorten slaapoordoppen

Oordoppen voor in het vliegtuig

Heb jij tijdens het vliegen last van drukverschil waardoor je oren gaan ploppen? Wellicht is gehoorbescherming voor het vliegen wel de oplossing voor jou. Het is bedoeld om jouw vliegreizen comfortabeler te maken.

Soorten reisgehoorbescherming

Oordoppen voor tijdens het zwemmen

Wil jij jouw oren, of de oren van jouw kind, beschermen tegen water? Misschien zijn zwemdoppen wel iets voor jou. Deze gehoorbescherming voor het zwemmen is bedoeld om zorgeloos te kunnen genieten in het water.

Soorten zwemoordoppen

Oordoppen voor een betere concentratie

Ook bestaan er oordoppen voor een betere concentratie. Met deze oordoppen kun je jezelf afsluiten voor geluiden van buitenaf. Hierdoor kan jij je bijvoorbeeld beter focussen op je werk.

Soorten concentratie oordoppen

Oordoppen voor tegen harde knallen en hobby schietsport

Voor hobbyschutters en vuurwerkliefhebbers bestaat er ook gehoorbescherming tegen harde knallen. Hierdoor blijft jouw gehoor goed beschermt, zelfs bij harde, plotselinge knallen.

Soorten schietoordoppen