Oordoppen voor het vliegen

Op maat gemaakte oordoppen voor in het vliegtuig. Beschermen tegen veranderingen in de luchtdruk en filteren lawaai weg. Beschikbaar in verschillende kleuren, ook transparant.

Vanaf € 129,95

Meer over oordoppen op maat

Maak een afspraak

Gehoorbescherming voor vliegen
Oordoppen voor vliegen

Oordoppen voor in het vliegtuig

Je kent het misschien wel... Tijdens het vliegen ervaar je ongemak door drukverschillen, waardoor je met pijnlijke oren in het vliegtuig zit. Daarnaast veroorzaken omgevingsgeluiden hinder, waardoor ontspannen tijdens de vlucht lastig is. Oordoppen voor tijdens het vliegen bieden een goede oplossing, verminderen de druk op de oren en dempen storende geluiden, waardoor vliegreizen comfortabeler worden.

Welke verschillende vliegtuig oordoppen zijn er?

Er zijn verschillende oordoppen voor tijdens het vliegen. Deze speciale oordoppen voor het vliegen verminderen de klachten aanzienlijk. Voorbeelden van speciale oordoppen voor het vliegen zijn:

 • Op maat gemaakte oordoppen
  Deze oordoppen worden helemaal aangepast aan de vorm van jouw oren en bieden zo de perfecte pasvorm.
 • Universele oordoppen
  Deze oordoppen zijn uitgerust met speciale filters die geluidsniveaus verminderen, zonder belangrijke geluiden, zoals aankondigingen of alarmsignalen te blokkeren.


 • Wat is kenmerkend voor vlieg oordoppen?

  Vlieg oordoppen hebben een aantal eigenschappen waardoor ze jouw oren en gehoor goed kunnen beschermen in de lucht:

  • Druk regulerende oordoppen
   Oordoppen voor tijdens het vliegen zijn druk regulerend. Hierdoor ervaar je minder last tijdens het opstijgen of landen.
  • Bevatten filters
   Deze oordoppen bevatten filters die geluiden kunnen dempen, zonder dat ze belangrijke geluiden volledig blokkeren zoals: reis-aankondigingen of alarmsignalen.
  • Beschikbaar in verschillende kleuren*
   Vliegoordoppen op maat zijn beschikbaar in verschillende kleuren, ook transparant.

   *Dit geldt niet voor universele vliegoordoppen.


  Oorklachten tijdens het vliegen

  Vliegen naar jouw vakantiebestemming moet natuurlijk een feestje zijn. Maar helaas kunnen sommige mensen best wat vervelende oorklachten ervaren tijdens het vliegen. Denk aan:

  • Pijnlijke druk op de oren
   Tijdens het stijgen en dalen kunnen de drukverschillen in het vliegtuig leiden tot een pijnlijk gevoel in de oren. Dit komt omdat het oor moeilijk kan aanpassen aan de veranderingen in luchtdruk.
  • Verstopte oren
   De aanpassing aan de cabinedruk kan het gevoel geven dat de oren verstopt zijn. Dit veroorzaakt weer ongemak en gehoorproblemen.
  • Geluidsoverlast
   Omgevingsgeluid in het vliegtuig, zoals motorgeluiden en gesprekken kunnen erg storend zijn en je uit je slaap houden tijdens de vlucht.


  Vliegtuig oordoppen tegen klachten

  Vliegtuig oordoppen bieden effectieve verlichting tegen klachten zoals pijnlijke druk op de oren, oor verstopping en geluidsoverlast tijdens het vliegen.

  Deze speciaal ontworpen oordoppen helpen om:

  • De druk te verminderen door het verschil in luchtdruk te minimaliseren Het verminderen van de druk door luchtdruk verschillen te minimaliseren.
  • Omgevingsgeluiden te dempen hebben een dempend effect op omgevingsgeluiden.

Maak een afspraak

Vliegtuig oordoppen geschikt voor iedere leeftijd

Vliegtuig oordoppen zijn geschikt voor alle leeftijden, zelfs voor de allerkleinsten. Speciale baby en kinderoordoppen die ook gebruikt kunnen worden in het vliegtuig, zijn ontworpen met het comfort van de kleintjes in gedachten.

Ook deze oordoppen bieden bescherming tegen luchtdrukverschillen en omgevingsgeluiden, om de vliegervaring aangenamer te maken. De vlieg oordoppen voor kinderen zijn lichtgewicht, zacht en eenvoudig aan te passen aan de kleine oren.

Gehoorbescherming in vliegtuig voor iedere leeftijd

Andere soorten gehoorbescherming

Ben je op zoek naar gehoorbescherming, maar weet je nog niet welke oordoppen het best bij jou passen? Ontdek hier alle verschillende soorten gehoorbescherming.

Afspraak maken

Verschillende soorten gehoorbescherming