Hoorzorgexpert van vandaag geeft uitleg aan een koppel

Hoorzorgexperts

We zijn er om u te begeleiden in uw reis naar beter horen en u te ondersteunen bij elke stap.

Zoek een audicien bij u in de buurt

De 4 voordelen van Van Boxtel hoorwinkels

Afbeelding van een glimlachende vrouw
1. Hoorzorgexperts
Onze gediplomeerde audiciens voeren vrijblijvende gehoortests en u bespreekt de resultaten met de audicien op dezelfde dag.
Maak een afspraak
Afbeelding van mensen die praten
2. Persoonlijke benadering
We bieden zorg op maat door ons te richten op uw persoonlijke behoeften, zodat we u de meest optimale oplossing voor uw levensstijl kunnen bieden.
Gehoorapparaten vrijblijvend proberen
Afbeelding van een gehoorapparaat
3. Hoogwaardige hooroplossingen
We bieden een brede selectie van de nieuwste digitale gehoorapparaten van meerdere bekroonde merken.
Hoogwaardige hooroplossingen
Afbeelding van een gehoorapparaat dat achter het oor wordt geplaatst
4. Nazorg
Als klant van Van Boxtel hebt u recht op gratis service zoals: bijstellingen, reiniging en reparatieservices voor gehoorapparaten.
Nazorg

1. Wij zijn hoorzorgexperts

De experts van Van Boxtel worden voortdurend getraind in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van moderne hoorzorgtechnologie. Tijdens uw afspraak zal een van onze experts u adviseren over de hooroplossingen die voor u beschikbaar zijn.

Alle Van Boxtel-hoorzorgexperts zijn gediplomeerd om professionele hoorzorg te bieden, zodat u erop kunt vertrouwen dat u professionele, hoogwaardige zorg krijgt.

Gehoorapparaten
Oticon hoortoestel wordt vast gehouden door de audicien van vandaag

Boek een gratis afspraak met een hoorzorgexpert

Maak een afspraak voor een gratis gehoortest om te weten te komen of u gehoorverlies hebt. We kunnen behandelopties voorstellen en u helpen uw aandoening beter te begrijpen
Vraag 1 van 1
Hebt u een gehoortest gehad in de afgelopen 12 maanden?

Stap 1 van 5

2. Een gepersonaliseerde aanpak die uw behoeften op de eerste plaats zet

Het doel van Van Boxtel is om persoonlijke hoorzorg te bieden door prioriteit te geven aan uw unieke luisterbehoeften in het proces.

Uw hoorzorgexpert zal tijd besteden aan het begrijpen van uw persoonlijke behoeften, voorkeuren en budget, zodat zij u de meest optimale oplossing voor uw levensstijl kunnen bieden.

3. We bieden u moderne en innovatieve gehoorapparaten

Wanneer u gehoorapparaten van Van Boxtel koopt, krijgt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gehoorapparaten. U zult kunnen kiezen uit bekroonde merken, waaronder merken als Oticon en Bernafon.

We hebben een breed scala aan oplossingen, waaronder onzichtbare gehoorapparaten, budgetvriendelijke oplossingen en extra connectiviteitsaccessoires voor uw gehoorapparaten.

Merken en modellen gehoorapparaten

4. Gratis nazorg

Wanneer u gehoorapparaten van Van Boxtel koopt, krijgt u gratis service en onderhoud.

Dit is belangrijk bij het onderhouden van uw gehoorapparaten en om ervoor te zorgen dat u er het meeste uithaalt.

Van Boxtel nazorg

Afbeelding van een glimlachende man

“U verliest uw gehoor zonder het te merken. U weet niet wat u niet kunt horen. Het is mijn taak u te helpen door dat proces en ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt.”

Timothy Humpidge, audicien
Dichtstbijzijnde winkel zoeken

Maak kennis met onze hoorzorgexperts

Anne-Marie Caron, klinisch audicien

Anne-Marie heeft een Master in Audio/logopedie (Spraak-, taal en gehoorwetenschappen). Ze heeft zowel in de particuliere als in de openbare sector gewerkt en heeft ervaring met het aanmeten van gehoorapparaten en het geven van advies over gehoorapparaten. In haar huidige functie als klinisch audicien, voert ze testen uit met gebruikers waarbij de testpersonen gehoorapparaten testen die zich nog in de ontwikkelingsfase bevinden.

afbeelding van Anne-Marie Caron, klinisch audicien

Morten Ammekilde Nielsen, klinisch en technisch audicien

Morten heeft een achtergrond in de klinische audiologie en heeft ervaring in de publieke gezondheidszorg en particuliere klinieken. Vandaag de dag ontwerpt en bestudeerd hij alle technische aspecten van klinische tests. Hij biedt ook klinische en technische ondersteuning voor het team van klinische audiciens.

afbeelding van Morten Ammekilde Nielsen, klinisch en technisch audicien

Bobae Veronica Kim, klinisch audicien en internationaal trainer

Bobae is een gediplomeerd klinisch audicien en Internationaal Trainer voor Oticon. Ze werkte voorheen in de particuliere sector aan de revalidatie van volwassenen. Ze heeft ook een onderzoekspositie aan de Universiteit van Melbourne en de Universiteit van Adelaide. 

afbeelding van Bobae Veronica Kim, klinisch audicien en internationaal trainer

EVA Mathiesen, klinisch audicien en bedrijfsanalist

Eva heeft een Master in Audio/logopedie (Spraak-, taal en gehoorwetenschappen). Ze heeft klinische ervaring met de gezondheid van het gehoor op het gebied van gehoorversterking, herstel, hoorhulpmiddelen en behandeling van tinnitus en hyperacusis. Ze heeft gebruikers van gehoorapparaten getest in de ontwikkelingsfase. Momenteel werkt ze aan het ontwikkelen en testen van de bruikbaarheid van aanpassoftware voor gehoorapparaten.

afbeelding Eva Mathiesen, klinisch audicien en bedrijfsanalist

Dr. Husmita Ratanjee-Vanmali, hoofd audiologie

Husmita heeft haar doctoraat in Audiologie behaald en is gespecialiseerd in hybride hoorzorgmodellen. Ze heeft in verschillende functies gewerkt binnen de audiologiesector, van klinisch audicien, onderzoeker, producttrainer voor gehoorapparaten en connectiviteit tot het werken binnen de openbare en particuliere sector in de hoorgezondheidszorg. Ze wil graag meer mensen helpen beter te horen door het toepassen van de principes van persoonsgerichte zorg.

afbeelding Eva Mathiesen, klinisch audicien en bedrijfsanalist