Inloopuur bij Van Boxtel hoorwinkels

Ieder jaar controleren wij uw gehoor en uw gehoorapparaten bij de periodieke controle, maar het kan voorkomen dat u tussentijds een vraag heeft over uw hoortoestel. Of misschien ervaart u zelfs problemen met uw gehoorapparaat. Hierom heeft Van Boxtel hoorwinkels het inloopuur geïntroduceerd. Onze hoorzorgexperts helpen u tijdens dit uur graag verder met uw vragen over uw hoortoestellen en het gehoor. 

Wat is het inloopuur?

Het inloopuur is precies wat het woord al doet vermoeden: een uur om binnen te lopen zonder afspraak.

Tijdens het inloopuur staan onze hoorzorgexperts voor u klaar om u te helpen met uw vragen over (en eventuele problemen met) uw hoortoestellen en het gehoor. Het inloopuur is bedoeld om extra service te kunnen bieden op het moment dat het echt nodig is. Bijvoorbeeld als uw hoortoestel niet naar behoren functioneert of als uw gehoorapparaat schoongemaakt moet worden. Ook kunt u terecht voor uw vragen over gehoorapparaten, accessoires en beginnend gehoorverlies.

Bij kleine vragen en ingrepen aan uw hoortoestel kunt u in de meeste gevallen geholpen worden tijdens het inloopuur, maar het kan voorkomen dat uw vraag meer tijd vergt of dat het in de winkel drukker is dan normaal. Onze hoorzorgspecialisten geven dit dan aan en zullen u vragen om ter plaatse een afspraak te maken zodat u op een ander tijdstip geholpen kunt worden.

Wanneer is het inloopuur?

Al onze hoorwinkels hebben een inloopuur waarin u zonder afspraak terecht kunt voor de meest voorkomende vragen en problemen.

Op de dagen dat we geopend zijn vind het inloopuur plaats tussen 16:00 en 17:00 uur.

Weet u niet zeker of uw vraag behandeld kan worden tijdens het inloopuur? Of wilt u op een ander tijdstip geholpen worden met een service-gerelateerde vraag? Maak dan een gratis service-afspraak om zeker te weten dat we voldoende tijd hebben om u te helpen.

Vind een hoorwinkel Service-afspraak maken

Waarvoor kunt u terecht op het inloopuur?

Tijdens het inloopuur kunt u bij ons terecht voor de meest voorkomende problemen met hoortoestellen en uw vragen.

  • Reinigen van uw hoortoestel
  • Kleine bijstellingen van uw hoortoestel
  • Hulp bij problemen met uw hoortoestel
  • Vragen over de werking van uw hoortoestel
  • Vragen over beginnend gehoorverlies
  • Vragen over hooroplossingen

Let wel, het kan voorkomen dat we u niet per direct kunnen helpen omdat de vraag te veel tijd vergt. Op dat moment verzoeken wij u vriendelijk om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd voor u beschikbaar hebben.

Maak een service afspraak

Stap 1 van 5