Werken als audicien bij Van Boxtel hoorwinkels

Samen groeien!

Welkom bij Van Boxtel hoorwinkels  waar we samen willen groeien! Met de blik vooruit kijken we naar kansen om dit te realiseren. Het gaat ons niet enkel om een groei in resultaten, maar vooral om te groeien als organisatie. Daarom zijn we op zoek naar fijne collega’s die onze visie delen. Die samen vooruit willen. Ontdek op deze pagina hoe het is om bij ons te werken en hoor van anderen hoe zij het vinden om bij ons te werken. 

Bekijk hier de openstaande vacatures óf neem contact op met een van onze HR specialisten.

Vacatures Neem contact op met HR

Werken bij Van Boxtel

Wij veranderen levens. Dat is waar wij goed in zijn. Het is niet iets waar je meteen stil bij staat, maar we geven mensen iets kostbaars terug – hun gehoor. Het gehoor is het meest betekenisvolle contact met de wereld om ons heen. Onze missie is “Meer mensen beter laten horen” en daar kun jij je steentje aan bijdragen.

Jij bent wie je bent. En bij ons sta jij centraal. Je levert een unieke bijdrage aan het veranderen van levens. Op jouw manier, met jouw talenten. Om die te ontwikkelen bieden we je cursussen, trainingen en speciale ontwikkelprogramma’s aan die jou helpen groeien. Niet alleen als professional, maar ook als persoon. Dat is kenmerkend voor het werken bij Van Boxtel.

Bekijk vacatures Ontmoet je nieuwe collega's

Ontmoet audicien én onze collega Michiel

Het is makkelijk om te vertellen over onze werkwijze, maar het is nog beter om onze collega's het woord te laten doen. We vroegen Michiel naar zijn ervaringen over het werken bij Van Boxtel hoorwinkels.

Hier verwelkomen wij jou bij ons team

Binnen onze organisatie hebben we natuurlijk verschillende plekken waar we je verwelkomen. Tijdens de onboarding krijg je een kijkje in de keuken bij Van Boxtel. Hieronder vind je de locaties waar we je van harte welkom heten.

Werken in een audicienswinkel
In onze hoorwinkels
Onze hoorwinkels zijn hét gezicht van onze organisatie. Hier gebeurt het. In onze winkels worden daadwerkelijk levens van mensen verandert.
Werken bij een call center
Bij ons contactcenter

In ons contactcenter ben je de schakel tussen ons en onze klanten. Je helpt ze op afstand, maar minstens zo goed als in onze hoorwinkels.

Werken op een hoofdkantoor
Op het servicekantoor

Dit is het centrale orgaan van de organisatie, waar diverse afdelingen samenwerken om onze winkels en het contactcenter te servicen.

Wist je dat wij geen hoofdkantoor hebben?

Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar wij vinden dat hoofdkantoor té ver weg klinkt en, daarnaast, de verkeerde lading met zich meebrengt. Terwijl we het samen voor elkaar moeten krijgen, want samen willen we vooruit.

Om die reden hebben wij de standaard benaming van hoofdkantoor veranderd naar servicekantoor. Het servicekantoor ondersteunt onze winkels met onder andere duidelijke communicatie, het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook om de winkels op afstand te helpen als er even iets verkeerd gaat. Want ja, ook dat kan soms voorkomen!

Ben jij nu al gemotiveerd om jezelf aan te sluiten bij ons team?
Bekijk dan hier onze openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

Ontmoet Larissa

Neem contact op met Larissa, onze HR adviseur

Kom jij ons team versterken? Larissa praat je volledig bij over Van Boxtel, de openstaande functies en onze manier van werken. Vul hieronder je gegevens in, dan nodigt ze je uit voor een kopje koffie of thee.

Stap 1 van 3

Verhalen van onze collega's

Hoor eens van onze collega's waar ze momenteel mee bezig zijn. We hebben een medewerkers blog waarin zij belangrijke gebeurtenissen, ontwikkelingen, trends of hun werkzaamheden omschrijven. Kom meer te weten over het werken bij Van Boxtel en voel je vrij om deze verhalen te lezen, ze geven je een kijkje achter de schermen.

Verhalen van onze collega's

Events bij Van Boxtel

Jaarlijks organiseren we boeiende events. Van Kerstevents tot aan de Van Boxtel Experiences en van korte trainingen tot aan gezellige fietstochten. We creëren voldoende gelegenheden om als organisatie bij een te komen.

Op deze events blikken we terug op prachtige momenten die we met elkaar hebben beleefd, om kennis te delen, maar ook bijvoorbeeld om een bijdrage te leveren aan het goede doel. En je raadt het al – ook dit doen we allemaal samen! Ben jij er de volgende keer ook bij?

Contact opnemen Vacatures

Vacatures audicien kenniscentrum

Wist je dat Van Boxtel Deense connecties heeft?

Wij maken deel uit van de Demant Group, een vooraanstaand Deens bedrijf dat zich, net als ons, heeft gespecialiseerd in hoorzorg en audiologische oplossingen.

Deze nauwe samenwerking geeft ons toegang tot Deense audiotechnologie van uiterst hoge kwaliteit, wat resulteert in geavanceerde hooroplossingen en innovatie.

Omdat we allebei de nadruk leggen op welzijn en levenskwaliteit, sluit de samenwerking van beide partijen naadloos aan op elkaar. Zonder daarbij onze klanten uit het oog te verliezen. Hierdoor krijgen we het voor elkaar om iedere dag weer Meer mensen beter te laten horen.

Ontmoet Evelien, audicien bij Van Boxtel

Ontmoet Evelien en leer het audiciensvak kennen door het bekijken van deze video. Ze neemt je mee op een dag in haar leven als audicien bij Van Boxtel hoorwinkels.