Werken bij Van Boxtel

Bij Van Boxtel hoorwinkels draait het om mensen. Of je nu met een clustercoach, de opleidingscoördinator, HR-adviseur of onze directeur praat, het gaat over jouw ontwikkeling.

Hoe is het om te werken bij Van Boxtel hoorwinkels?

Van Boxtel hoorwinkels staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Niet alleen richting de klant, maar ook richting haar werknemers. We zijn betrokken met wat je doet en je mag zijn wie je wilt zijn. Blink je bijvoorbeeld ergens in uit? Of zie je waar het beter kan? Bij Van Boxtel hebben we een unieke werkwijze waarbij jij centraal staat: wij geloven in jou!

Wij geloven in jouw kracht

Onze overtuiging is dat je het best functioneert op het moment dat je doet wat je leuk vindt en dat je doet waar je goed in bent. Wij geloven in jouw kracht. Daarom zijn we van mening dat we de focus op je sterke punten moeten leggen zodat je daar verder in kan groeien. Samen proberen we om van ‘goed’ naar ‘uitstekend’ te groeien en op die manier vertrouwen we erop dat jouw vaardigheden mee ontwikkelen. Dat brengt ons gelijk bij het volgende punt; jouw ontwikkeling!

"Door de tijd te nemen en te luisteren, voelen mensen zich sneller op hun gemak en worden wensen duidelijk. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor collega’s. Daarom investeert Van Boxtel hoorwinkels tijd, aandacht en geld aan medewerkers in alle lagen van het bedrijf."
Mike Heinsius, Triage audicien, coach & trainer

Van Boxtel gelooft in jouw ontwikkeling

Als je bij ons komt werken merk je al snel dat we jouw persoonlijke groei stimuleren. De spreekwoordelijke vraag die we jou voorleggen is: “Wat heb jij nodig om van ‘goed’ naar ‘uitstekend’ te groeien?” Heb je bijvoorbeeld alle materialen om je werk uit te kunnen voeren?

Wij zoeken hoorzorgexperts die levens willen veranderen

Bij Van Boxtel weten we hoe belangrijk gehoor is voor een vol en gelukkig leven. We besteden veel aandacht aan de specifieke behoeften van elke klant. Daarbij richten we ons niet alleen op de oren en het gehoor, maar ook op hun persoonlijke situatie, wensen en motivatie om een hoortoestel te nemen. Op die manier kunnen we echt het leven van onze klanten veranderen.

Lees verder:
De levensveranderende impact van onze hoorzorg

 

Heb je een extra training nodig? Of vind je het fijn om bij je collega’s mee te kijken om te leren hoe zij omgaan met bepaalde situaties? Bij Van Boxtel is het allemaal mogelijk. We geloven in jouw ontwikkeling en daarbij denken we graag met je mee.

Wij zijn teamplayers

Binnen Van Boxtel hoorwinkels werken we samen als een team. Omdat er binnen een team verschillende persoonlijkheden bestaan, vinden we het belangrijk hoe we elkaars persoonlijkheid kunnen inzetten om elkaar te ondersteunen. Daarom werken we met Insights profielkleuren. Tijdens de Insights training, die iedereen binnen Van Boxtel aangeboden krijgt, krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid en kom je erachter hoe jij als persoon bent en hoe je jouw sterke punten kunt inzetten op het werk en binnen je team.

Ontmoet audicien én onze collega Michiel

Het is makkelijk om te vertellen over onze werkwijze, maar het is nog beter om onze collega's het woord te laten doen. We vroegen Michiel naar zijn ervaringen over het werken bij Van Boxtel hoorwinkels.

Ben jij na het lezen over onze werkwijze geïnteresseerd om te werken bij Van Boxtel hoorwinkels?
Bekijk dan hier onze openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

 

Werken bij Van Boxtel hoorwinkels

Praat eens met Heleen

Is je interesse gewekt? Aarzel dan niet om in contact te komen met Heleen, onze HR manager. Zij kan je alles vertellen over Van Boxtel hoorwinkels en de openstaande functies. Ook kan ze je bijpraten over onze manier van werken. Online óf op ons servicekantoor in Waardenburg onder het genot van een kopje koffie. Vul hieronder je gegevens in. Heleen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Stap 1 van 2

De verhalen van onze collega's

We kunnen natuurlijk een hoop over onszelf vertellen, maar het is nog mooier om onze collega's aan het woord te laten. Hierom hebben we een speciale blog voor de verhalen van onze collega's. Voel je vrij om deze verhalen te lezen, ze geven je een kijkje achter de schermen.

Alle collega verhalen