Blogs van medewerkers

Lees blogs van medewerkers over de werkwijze en de cultuur bij Van Boxtel hoorwinkels.

 • Een terugblik met ‘onze’ Kaspert

  20. april 2020

  Kaspert - Audicien
  In 2020 bestaan wij 65 jaar, een mooi moment om terug te blikken op Van Boxtel hoorwinkels en het audiciensvak. Wij doen dit met Kaspert: audicien bij Van Boxtel hoorwinkels en dit jaar 44 jaar in dienst! Samen kijken we terug op het audiciensvak en op zijn tijd en toekomst bij Van Boxtel hoorwinkels.

 • Het inzicht dat Insights heet

  13. februari 2020

  Christ - Regiomanager
  Christ geeft zijn visie op werken met Insights en hoe hij Insights gebruikt binnen zijn rol als clustermanager. ''Ik pas de opgedane inzichten bijna dagelijks toe, zowel op het servicekantoor als in de winkels.'' 

 • Insights op de werkvloer

  31. juli 2019

  Evelien - Audicien
  Evelien geeft haar visie op werken met Insights en hoe zij Insights ervaart op de werkvloer. ''Het grootste inzicht dat ik heb gekregen is wat communicatie op kan leveren.''

 • Aansluiten en verbinden met Insights

  17. juli 2019

  Jacqueline en Heleen - HR adviseurs
  Meer mensen beter laten horen, en dat op een manier die werkplezier geeft aan onze medewerkers en de beste aandacht aan onze klanten. Medewerkers helpen zichzelf te ontwikkelen en tools in handen geven waardoor zij meer inzicht krijgen in zichzelf en in anderen. 

 • De stem van Van Boxtel

  22. oktober 2018

  Cindy van den Bos - Teamleider Contactcenter
  Het contact center neemt een unieke positie in binnen Van Boxtel. We hebben namelijk veelvuldig contact met onze klanten, maar staan ook in directe verbinding met alle winkels en het service kantoor. Mijn rol als teamleider van het contact center is minstens net zo uniek.

 • Het kan altijd nog beter

  6. juli 2018

  Mike Heinsius - Audicien, Coach & Trainer
  Ik zit alweer 19 jaar in het audiciensvak, en in al die jaren heb ik een hoop verandering meegemaakt.

 • Hoorzorg bestaat grotendeels uit aandacht

  6. juli 2018

  Serge Hageman - Audicien
  Als klanten voor het eerst bij mij de winkel inlopen, komen ze meestal wat onwennig binnen. Heel logisch, want een hoortoestel nemen is voor veel mensen een hele stap.

 • De toekomst van hoorzorg

  11. april 2018

  Rien van Gorkum - Business Development Manager
  Toen ik in 2005 bij Van Boxtel begon, zag de hoormarkt er over de hele linie anders uit. Het speelveld was anders en de techniek achter hoortoestellen was veel minder geavanceerd. Onze markt verandert snel en continu.

 • Opleiden en trainen is geen kwestie van kunstjes leren

  6. november 2017

  Mieke Jacobs - Opleidingscoördinator
  Wie mij een tijdje volgt of kent weet dat ik bij Van Boxtel hoorwinkels werk als trainer en trainingscoördinator. Dan weet je ook hoe belangrijk ik training vind voor de ontwikkeling van medewerkers én voor de ontwikkeling van een bedrijf.

 • Waarom Van Boxtel hoorwinkels en Orange Babies een logische combinatie is

  1. augustus 2017

  Frans Story - Voormalig directeur
  Wellicht vinden degene die Orange Babies en Van Boxtel hoorwinkels samen in één zin zien staan een vreemde combinatie. Ik niet. Als retailspeler in de hoorbranche zien wij ons MVO-beleid als één van de drie belangrijkste pijlers in onze bedrijfsvoering. Met dit beleid als uitgangspunt ben ik in de volle overtuiging dat we het verschil kunnen maken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zou wat mij betreft bij ieder bedrijf hoog op de agenda moeten staan.

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel