Audika Stars 2022
Blog

Audika Stars 2022: Reisverslag Evelien & Erik

Bijgedragen door Evelien & Erik

10-11-2022 00:00:00 • 5 minuten lezen

Onlangs zijn wij door onze collega’s verkozen tot de Audika Stars van 2022. Dit houdt in dat we door alle collega’s van Van Boxtel worden gezien als ambassadeurs van het bedrijf. Nadat we zijn uitgeroepen tot Audika Stars, mochten we een lang weekend naar het hoofdkantoor van Demant in Denemarken, het moederbedrijf van de Audika groep waar Van Boxtel hoorwinkels onderdeel van is. In deze blog nemen we je mee met onze ervaringen in Denemarken.

Het reisverslag

Na een goede vlucht zijn we dan eindelijk aangekomen in Denemarken. Diezelfde avond was er een gezamenlijk kennismakingsdiner en een introductie met 79 collega-audiciens uit 21 andere landen.

De volgende dag gingen we met de bus naar het hoofdkantoor in Kongebakken, een klein plaatsje naast Kopenhagen. Hier hebben we kennisgemaakt met Søren Nielsen, CEO van Demant. Vervolgens hebben we een indrukwekkende rondleiding door het hele kantoor gekregen. Na een gezamenlijke lunch vertrokken we met de bus naar Eriksholm, het onderzoekscentrum van Demant. Hier wordt audiologisch onderzoek gedaan om hoorzorg te verbeteren. We sloten de avond af met een heerlijk etentje samen met onze collega’s uit Portugal.

De dag daarna gingen we met de bus naar het Deense dorp Ballerup, waar we een chipfabriek hebben bezocht. In deze chipfabriek worden chips voor hoortoestellen geproduceerd. De chips zijn zo klein als stofdeeltjes. Het is ongelooflijk mooi om te zien hoe ver alle techniek al is doorontwikkeld en wat er allemaal in zo’n klein hoortoestel kan zitten. Vervolgens bezochten we weer het hoofdkantoor om kennis te maken met Audika CEO, Niels Wagner. Hier kregen we uitleg over de kernwaarden van Audika en dus ook van Van Boxtel. Daarnaast nam hij ons mee in de geschiedenis van Demant. Tevens werd er gesproken over het belang van hoorzorg, hoe het mensen kan helpen en welke rol hoorzorgexperts hierin spelen. Ook nam Niels ons mee in het Maatschappelijk verantwoord Ondernemen beleid van de Audika groep en hun ambities voor de komende jaren.

Kopenhagen en Tivoli

Op de laatste dag was er een rondvaart georganiseerd met een afsluitingslunch in het oudste pretpark van Europa: Tivoli. Vervolgens hebben we afscheid genomen van onze internationale collega’s en zijn we na een prachtige ervaring huiswaarts gevlogen.

Wat vinden wij

Het was een hele mooie, indrukwekkende ervaring waar wij zeker van zullen nagenieten. Na de eerste dag zeiden we al tegen elkaar dat iedereen binnen Van Boxtel dit met eigen ogen zou moeten zien. Vooral om erachter te komen hoe groot de wereld is achter zo’n klein hoortoestel. Het is toch uniek om daar ‘als Van Boxtel hoorwinkels’ een onderdeel van te zijn. Daar mogen we best trots op zijn!

Wij wensen de nieuwe Audika Stars van 2023 alvast heel veel plezier en ga vooral genieten van deze bijzondere ervaring.

Evelien & Erik, Audika Stars 2022

Evelien en Erik Audika Stars


Werken bij Van Boxtel

Bij Van Boxtel vinden we persoonlijke groei erg belangrijk. Daarom proberen we hier als werkgever een flinke bijdrage aan te leveren. De Audika Stars eretitel is een blijk van waardering en we hopen dat deze vorm van waardering uiteindelijk bijdraagt aan de persoonlijke groei van onze collega's. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan een kijkje op deze pagina:

Werken bij Van Boxtel hoorwinkels