Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Van Boxtel hoorwinkels zet zich dagelijks in voor een wereld waarin we zoveel mogelijk mensen beter willen laten horen. Dat is onze missie. 

Daarom willen we draagvlak creëren voor het belang van een goed gehoor. Om deze reden zijn we bij Van Boxtel hoorwinkels maatschappelijk betrokken. Lees hier meer over ons MVO-beleid.

Maatschappelijk betrokken zijn

Naast onze dagelijkse werkzaamheden voelen wij ons ook verantwoordelijk voor het welzijn van mensen met een gehoorprobleem en ouderen. Dit verantwoordelijkheidsgevoel komt voort uit wie wij bij Van Boxtel zijn, hoorzorgexperts.

Het contact met anderen vinden wij enorm belangrijk omdat het invloed heeft op ieders sociale welzijn. Het gehoor speelt een essentiële rol bij het communiceren. Daarom voelen wij ons geroepen om maatschappelijk betrokken te zijn.

Hoe we dit precies doen, dat wordt duidelijk bij de projecten hieronder:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen project met Alzheimer Nederland
Alzheimer Nederland
Als officiële partner van Alzheimer Nederland werken we aan een grotere bewustwording van het gehoor als grootste risicofactor van dementie. Lees hier meer over deze samenwerking.
Alzheimer Nederland
MVO beleid project met Orange Babies
Orange Babies
Wij zijn erkend partner van Orange Babies. Samen leveren we hoortoestellen aan ontwikkelingslanden in Afrika. Ontdek hier hoe we dit initiatief samen hebben opgezet.
Orange Babies