hearing-loss-introbanner

Gehoorbescherming

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van lawaaigerelateerd gehoorverlies als gevolg van hun werk, hobby's of door het luisteren naar te harde muziek.

Universele oordoppen met speciale filters

Hoe harder het geluid en hoe langer u daaraan staat blootgesteld, hoe groter de kans op gehoorschade. Gelukkig zijn er diverse hooroplossingen om uw gehoor te beschermen. Afhankelijk van uw situatie kunt u uw gehoor eenvoudig beschermen met de juiste oordoppen.

pluggerz-oordoppen-uni

Oordoppen voor iedere situatie

Verschillende situaties vereisen verschillende soorten bescherming. Onze audiciens kunnen u adviseren over de beste oordoppen voor iedere situatie. Zo zijn er oordopjes die u bij festivals kunt dragen om u te beschermen tegen luide muziek en oordoppen die u kunt dragen tijdens het zwemmen. Ook hebben wij oordopjes voor tijdens het klussen. Onze oordopjes zijn comfortabel, passen in elk oor en zijn vrijwel onzichtbaar. De universele oordoppen zijn verkrijgbaar in onze hoorwinkels.

Knops gehoorbescherming

Knops is de allereerste hooroplossing waarbij het volume in diverse standen instelbaar is. Met elke stand kunt u verschillende soorten geluid dempen. Dit betekent dat Knops zeer geschikt zijn om op reis, op het werk, tijdens een concert of in de club te dragen. Maar er is meer: Knops zijn mooi, vereisen geen batterijen of een app en hebben een heel hoog draagcomfort! De Knops hooroplossing is ontworpen om het volume te verminderen met 10 dB, 20 dB en 30 dB.

Verkrijgbaar in onze hoorwinkels.

Gehoorbescherming op maat gemaakt voor iedere situatie

Naast universele oordoppen verkopen wij ook oordoppen op maat (otoplastieken). 

Gehoorbescherming muziek

Muziek

Veilig naar muziek luisteren met een natuurgetrouw geluid. Dat kan met deze oordopjes die comfortabel aanvoelen. Ze worden niet voor niets door muzikanten en DJ's gebruikt.

Vanaf € 129,95 per paar.

Motor rijden

Cabrio/ motorrijden

Heerlijk rijden op je motor of in je cabrio, zonder het schadelijke en vermoeiende geluid van windruis. Onze gehoorbescherming dempt windruis effectief, zonder dat omgevingsgeluiden worden vervormd. Bovendien klemmen ze niet in uw helm omdat ze precies op maat zijn gemaakt.

Vanaf € 129,95 per paar.

Noise-induced_hearing_loss_403x403

Klussen

Klusapparatuur veroorzaakt al snel een grote hoeveelheid schadelijk geluid. Beschermende oordoppen dempen het geluid precies zo veel als nodig is. De doppen zitten comfortabel en je kunt nog steeds goed met je omgeving blijven communiceren.

Vanaf € 129,95 per paar.

Zwemdoppen

Zwemmen

Water in het oor heeft voor sommige mensen vervelende gevolgen, zoals oorontsteking. Op maat gemaakte zwemdoppen sluiten de oren volledig af voor water, zodat het geen kans krijgt om diep in het oor te dringen. Zwemdoppen worden vaak voorgeschreven door de KNO arts na het plaatsen van buisjes.

Vanaf € 32,50 per paar.

Comfortabel slapen

Comfortabel slapen

Slaapdoppen zijn ideaal voor mensen die tijdens het slapen, thuis of op reis, last hebben van omgevingsgeluiden. Ze sluiten het gehoor goed af van geluiden om je heen. Bovendien zijn ze zeer comfortabel door de perfecte pasvorm en de extra zachte siliconen.

Vanaf € 129,95 per paar.

Oortelefoontjes

Oortelefoontje

Dit oortelefoontje voor bijvoorbeeld je iPod, sluit je gehoor volledig af van het omgevingsgeluid. Zo kun je optimaal genieten van je favoriete muziek. En doordat het oortelefoontje op maat wordt gemaakt, geeft het een optimaal draagcomfort. Tevens is het in combinatie met gehoorbescherming verkrijgbaar. Het microfoontje kun je dan zelf vervangen door een dempingsfilter.

Vanaf € 149,95 per paar.

 

Wat zijn de voordelen van oordoppen op maat?

  • De oordoppen zijn passend gemaakt, dus erg comfortabel om te dragen

  • Dempen het geluid precies zoveel nodig is

  • Minder zichtbaar (dieper in de gehoorgang)

  • Gesprekken en muziek goed hoorbaar

Wilt u meer informatie over oordoppen op maat?

Maak dan een afspraak via onze website of kom even langs in een van onze hoorwinkels.

Maak afspraak

van-boxtel-map

Met 58 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel