Festival oordoppen

Oordoppen op maat voor festivals. Bescherm jouw gehoor tijdens het festivalseizoen. Beschikbaar in verschillende kleuren, ook transparant.

Vanaf € 134,95

Meer over oordoppen op maat

Maak een afspraak

Festivaloordoppen
Oordoppen voor festivals

Speciale festival oordoppen

Gebruik jij ze al? Festival oordoppen.

Als het festival seizoen in Nederland weer losbarst, wil jij natuurlijk maar een ding en dat is volop genieten van het mooie weer en je favoriete artiesten. Maar er is wel een probleem waar veel festivalgangers niet bij stil staan: het risico op gehoorschade.

Soorten Waarom festival oordoppen?

Soorten festival oordoppen

Er zijn verschillende soorten festival oordoppen die jou de bescherming bieden die je nodig hebt. Zo kun je zorgeloos het hele festival seizoen genieten zonder de risico’s op gehoorschade. Een aantal van de verschillende festival oordoppen zijn:

 • Festival oordoppen op maat
 • Festival oordoppen met koord
 • Festival oordoppen voor kinderen


Festival oordoppen op maat

Festival oordoppen op maat zijn helemaal afgestemd op de vorm van jouw oren.

Een aantal kenmerken van festival oordoppen op maat zijn:

 • Perfecte pasvorm
  Festival oordoppen op maat hebben een perfecte pasvorm omdat ze worden gemaakt op basis van afdrukken van jouw oren. Hierdoor zitten ze comfortabel en veilig.
 • Optimale geluidsdemping
  Door de perfecte pasvorm wordt geluid maximaal gereduceerd. Dit vermindert de schadelijke geluidsniveaus effectief terwijl je toch kunt genieten van de muziek.
 • Herbruikbaar en duurzaam
  Festival oordoppen op maat zijn herbruikbaar en gaan daarom lang mee. Hiermee is het een goede investering waar je lang plezier van hebt.


Festival oordoppen met koord

Festival oordoppen met een koord zijn ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit. Enkele kenmerken zijn:

 • Handig koord – Als je ze niet gebruikt hangen ze om je nek en hoef je ze niet op te bergen.
 • Voorkomt verlies – Je hebt vaak je handen al vol met allerlei spullen, je festival oordoppen hangen veilig om je nek!
 • Praktisch voor onderweg – Makkelijk voor het velen lopen tijdens een festival.


Festival oordoppen voor kinderen

Soms wordt er ook wel eens een festival georganiseerd voor kinderen. En ook daar staat de muziek wel eens te hard. Festival oordoppen voor kinderen zijn ontworpen met een aangepaste pasvorm voor kleine oren. Ze beschermen het gehoor van de jongste festivalgangers effectief tegen schadelijke geluidsniveaus.

Festival oordoppen op maat aanmeten bij audicien

Festival oordoppen op maat, aangemeten door ervaren audiciens, hebben een unieke pasvorm. Namelijk de pasvorm van jouw eigen gehoorgang. Hierdoor geniet je niet alleen van optimaal comfort, maar ook van een uitstekende geluidsdemping.

Op maat gemaakte festival oordoppen behouden het mooie geluid van de muziek, terwijl ze tegelijkertijd beschermen tegen schadelijke geluidsniveaus.

Maak een afspraak

Muziek oordoppen laten aanmeten bij audicien

Het belang van festival oordoppen

Het belang van festival oordoppen gaat verder dan alleen gehoorbescherming; het is een noodzakelijk voor iedereen die volop van festivals wil kunnen genieten.Bescherming tegen harde muziek

Het is een feit dat festivals gepaard gaan met harde muziek. Op den duur kan dit een flinke tol eisen van je gehoor. Festival oordoppen bieden een goede bescherming tegen het harde muziekgeluid zonder dat jij hoeft in te leveren op jouw festival ervaring.

Soorten gehoorbeschadiging waar festivaloordoppen bescherming tegen bieden

Het hoge volume vormt een direct risico op verschillende vormen van gehoorschade. Denk aan:

 • Tinnitus: het continu horen van een ruis, piep of zoem
 • Gehoorverlies: achteruitgang van het gehoor


Hoeveelheid bescherming

Tijdens een festival kan het geluidsniveau met gemak de 100 decibel overschrijden. In sommige gevallen kunnen evenementen zelfs geluidsniveaus van 120 dB bereiken.

Festival oordoppen zijn ontworpen om je gehoor te beschermen. Als je oordoppen draagt tijdens een festival verminderen ze het geluid tot een veilig niveau, ongeveer rond de 15 tot 25 decibel. Hierdoor behoud je de sfeer van het festival, zonder dat je risico loopt op gehoorschade.

Andere soorten gehoorbescherming

Ben je op zoek naar gehoorbescherming, maar weet je nog niet welke oordoppen het best bij jou passen? Ontdek hier alle verschillende soorten gehoorbescherming.

Afspraak maken

Verschillende soorten gehoorbescherming