Oticon Real™

Een uitzonderlijk intelligent hoortoestel ontwikkelt om de échte geluiden van het leven te horen. Ervaar alle geluiden met enorm veel comfort met de innovaties van de Oticon Real™.

Ontdek hier de Oticon Real™

Geluiden helpen ons om de geweldige momenten van het leven te ervaren. Ze helpen ons om aanwezig te zijn. Hoor het echte verschil en ervaar een compleet pallet van heldere geluiden — en gigantisch veel comfort.
Geniet van een wereld vol echte geluiden
De Real™ brengt de échte geluiden van het leven terug. Hoor weer op een manier die natuurlijk aanvoelt.
Geniet van het moment
Het toestel beheert automatisch de verschillende geluidsomgevingen van het leven zodat u op ieder moment aanwezig kunt blijven.2
Vergroot uw comfort
Ook vermindert de Real™ uw luisterinspanning aanzienlijk tijdens gesprekken met anderen1, zelfs in rumoerige omgevingen. 
Ervaar het verschil met de Oticon Real

Probeer de Oticon Real™ 30 dagen gratis

Probeer de Real™ voor 30 dagen gratis. Meld u hier aan.

Vul het formulier in om uw aanmelding te voltooien.

Introductievraag
Heeft u eerder een hoortoestel gehad?

Stap 1 van 5

De meest populaire technologie en functies van de Oticon Real™

De krachtige innovaties van de Oticon Real™ geeft enorm veel voordelen. Deze helpen u om het maximale uit het leven te halen.
Image show chip icon
Meer focus en veel minder storingen
Storende geluiden worden snel gedetecteerd en verwerkt met behulp van kunstmatige intelligentie. Hierdoor ben je altijd gefocust, scherp en kunt u comfortabel blijven horen.1

Illustration of ear protection
Extreem helder geluid, zelfs als het waait
Met 's werelds eerste functie om wind en ruis te onderdrukken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw haar, bril of de wind uw geluidskwaliteit beïnvloeden.3

Illustration of bran icon
Ondersteunt de werking van de hersenen
Onderzoek toont aan dat onze hersenen toegang nodig hebben tot de volledige geluidsscène om geluiden op natuurlijke wijze te begrijpen4, de Oticon Real™ geeft uw hersenen die toegang.

Image show bluetooth icon
Bluetooth connectie
Maak eenvoudig verbinding met uw apparaten in uw huis, neem onderweg handsfree gesprekken aan en gebruik uw hoortoestellen als draadloze oordoppen.5
Illustration of rechargable battery
Mogelijkheid om onderweg op te laden
Laad de accu van de Oticon Real™ eenvoudig op. Zo hoeft u geen losse batterijen te vervangen. Er is zelfs een unieke reislader beschikbaar.6
Illustration of mobile device
Alle controle binnen handbereik
Bedien en personaliseer uw hoortoestellen eenvoudig, vind ze terug als u ze kwijt bent.

Innovatieve technologie voor wind en plotselinge geluiden

Concentreer u beter op uw werkzaamheden en gesprekken met:

 • 's Werelds eerste wind en ruisfiltertechnologie
  Vermindert windruis en ruis van bijvoorbeeld uw haar, handen of bril. Het is bewezen dat de Oticon Real™ spraakverstaanbaarheid verbetert in situaties met veel wind.³

 • Uitmuntende stabilisatietechniek voor plotselinge geluiden
  Harde plotselinge geluiden worden onmiddellijk gedetecteerd en gecontroleerd, zodat ze wel hoorbaar, maar niet onaangenaam of storend zijn.

Boek een proefperiode Vergelijk merken en modellen

Herontdek de geluiden van het leven weer!

Het is fijn om midden in het leven te staan. Mensen horen zich zelfverzekerd te voelen in elke situatie, dus ook tijdens de dagelijkse gesprekken met de mensen om hen heen.

De Oticon Real™ laat u de échte geluiden van het leven horen en legt de lat hoger in hoortoesteltechnologie door spraakverstaanbaarheid en luistercomfort te bieden, zelfs in luidruchtige omgevingen.2

Probeer 30 dagen gratis Vind uw winkel

3 redenen om voor Van Boxtel te kiezen

Hoorzorgexperts van vandaag
Onze audiciens bieden vrijblijvende hoortesten aan met professionele apparatuur. Zo krijgt u dezelfde dag nog een nauwkeurig resultaat.

Van Boxtel audiciens

Hoge kwaliteit hoortoestellen
Wij bieden onze klanten een breed assortiment aan met de nieuwste, digitale hoortoestellen met meerdere bekroonde merken.

Kwalitatieve hooroplossingen

Van Boxtel nazorg
Als één van onze klanten heeft u recht op onze uitstekende nazorg. U kunt bij ons terecht voor aanpassingen, reinigingen en, indien nodig, reparaties.

Van Boxtel nazorg

Bronnen

 1. Santurette et al. (2023). SuddenSound Stabilizer – Evidence and user benefits. Oticon Whitepaper.
 2. Christensen, J., Whiston, H., Lough, M., Gil-Carvajal, J., Rumley, J., & Saunders, G. (2022). Real-life benefits of Deep Neural Network-based noise reduction in hearing aids. Manuscript in preparation.
 3. Gade et al. (2023). Wind & Handling Stabilizer – Evidence and user benefits. Oticon Whitepaper.
 4. O’Sullivan, J., et al. (2019); Hausfeld, L., et al. (2018); Puvvada, K. C. & Simon, J. Z. (2017).
 5. Hands-free communication is available with iPhone 11 or later running iOS 15.2 or later, and iPad running iPadOS 15.2 or later.
 6. De Oticon Real™ is oplaadbaar en wordt geleverd met een standaard oplaadstation (meer informatie oplaadbaar: oplaadbare hoortoestellen). Voor de reislader wordt een meerprijs gerekend, maar is optioneel.