Onderdeel van Demant

Sinds 2010 is Van Boxtel hoorwinkels onderdeel van Demant. Demant is leider op het gebied van gehoorgezondheid en heeft meer dan 100 jaar ervaring binnen de hoorzorg. 

Audika

In 2010 is Van Boxtel hoorwinkels onderdeel geworden van de van oorsprong Deense keten Audika, wat onder Demant valt. Demant is leider op het gebied van gehoorgezondheid en heeft meer dan 100 jaar ervaring binnen de hoorzorg.

Wij geloven dat gehoorverlies een verlies van de levenskwaliteit is. Daarom is het onze visie om meer mensen beter te laten horen. We gebruiken de nieuwste technologieën en bieden onze klanten altijd persoonlijk en individueel advies. Naast een professioneel advies bieden wij een volledig assortiment geavanceerde hoortoestellen. Van categorietoestellen tot premium toestellen en van de meest krachtige achter-het-oor (AHO) toestellen tot de allerkleinste in-het-oor (IHO) toestellen. Voor ieder gehoorverlies hebben wij een behandeling op maat, waarin ook uw individuele behoeften worden meegenomen. Naast hoortoestellen bieden wij accessoires aan, bijv. voor televisie of telefoon.

 

Onderdeel van Demant

Van Boxtel hoorwinkels is onderdeel van de Demant Groep. Demant is een toonaangevende naam binnen de internationale gehoorbranche. Demant biedt oplossingen om mensen met gehoorverlies te helpen om verbinding te maken met de wereld om hen heen. Demant telt meer dan 14.000 medewerkers in meer dan 30 landen. Zij distribueren hoortoestellen en intelligente audio-oplossingen voor mensen in meer dan 130 landen.

Wij werken nauw samen en combineren onze kennis met de bedrijven die binnen Demant vallen. Hierdoor kunnen wij onze klanten inzicht én de nieuwste technologieën bieden.

Hans Demant

Demant is in 1904 opgericht door Hans Demant. Zijn vrouw, Camilla Demant, ervaarde gehoorverlies. Hans Demant was vastbesloten om het gehoor van zijn vrouw te verbeteren. Het ging hem daarbij niet alleen om haar gehoor, hij gaf om haar als individu.

Waar andere mensen klinische en commerciële kansen zagen, zag Hans Demant de nuances in het leven. Hij ervaarde hoe gehoorverlies meerdere aspecten van het leven beïnvloed. Hierdoor begreep hij dat hij met een hooroplossing niet alleen het gehoor van zijn vrouw verbeterde; hij gaf haar weer vertrouwen in het leven.