Universele gehoorbescherming

Universele gehoorbescherming

Universele gehoorbescherming is voordeliger, zonder afspraak aan te schaffen en direct klaar voor gebruik. Ook universele gehoorbescherming is voorzien van een speciaal filter.

Universele oordoppen met speciale filters

Hoe harder het geluid en hoe langer u daaraan bent blootgesteld, hoe groter de kans op gehoorschade. Gelukkig zijn er diverse oplossingen om uw gehoor te beschermen. Afhankelijk van uw situatie kunt u uw gehoor eenvoudig beschermen met de juiste oordoppen. Wanneer u wegwerp of universele oordoppen gebruikt, zorg dan dat deze diep genoeg in het oor zitten. Zo bieden ze de beste bescherming. De prijs van universele gehoorbescherming is vanaf € 14,95.

Oordoppen voor iedere situatie

Verschillende situaties vereisen verschillende soorten bescherming. Onze audiciens adviseren u over de beste oordoppen voor elke situatie. Zo zijn er oordoppen die geschikt zijn om tijdens een festival te dragen en oordoppen die u kunt dragen tijdens het zwemmen. Ook hebben wij oordoppen die geschikt zijn om mee te klussen of motor te rijden. Onze oordoppen zijn comfortabel, passen in elk oor en zijn vrijwel onzichtbaar. De universele oordoppen zijn verkrijgbaar in onze Van Boxtel hoorwinkels, hiervoor is geen afspraak nodig. Voor op maat gemaakte gehoorbescherming maakt u wel een afspraak.

Pluggerz Uni-Fit

Alle universele Pluggerz oordoppen zijn gemaakt van anti-allergeen siliconenmateriaal en ze zijn meer dan 100 keer te gebruiken. Ze worden geleverd met een handige opbergkoker waardoor u ze altijd gemakkelijk mee kan nemen. In elke verpakking zitten 2 maten (S/M en M/L) zodat u altijd over een set oordoppen met de juiste pasvorm beschikt.

Vanaf € 14,95

Gehoorbescherming universeel

Muziek

Music Uni-Fit
Gaat u eens in de zoveel tijd naar een festival of concert? Dan zijn de universele oordoppen met muziekfilter perfect. U beschermt uw gehoor én u geniet optimaal van de muziek. Zo geniet u zorgeloos van een avondje uit. Daarnaast is communiceren met uw vrienden geen probleem wanneer u deze oordoppen draagt.
Demping: 22 dB

Vanaf € 14,95

Music Premium Uni-Fit
Music Premium Uni-Fit oordoppen bieden naast een goede bescherming van uw gehoor ook het behoud van geluidskwaliteit. In deze oordoppen zit een premium filter dat alle frequenties gelijkmatig dempt. Hierdoor blijft het geluid natuurgetrouw klinken. Met deze oordoppen is het ook geen probleem om u uw vrienden te verstaan wanneer ze tegen u praten. Het filter is te verwijderen, waardoor u deze kan reinigen. 
Demping: 15 dB

Vanaf € 29,95

Bezoekt u regelmatig festivals, concerten of bent u vaak in een café of club te vinden? Dan adviseren we om op maat gemaakte gehoorbescherming te dragen.

Motor en cabrio rijden

Road Uni-Fit
Gaat u er af en toe op uit met de motor of een cabrio? Bescherm uw gehoor dan tegen windgeruis en motorgeluid. Ook voor kartrijders, coureurs en motor- en autosportliefhebbers zijn deze oordoppen geschikt. Ook wanneer u een helm draagt zitten deze oordoppen comfortabel.
Demping: 23 dB. 

Vanaf € 14,95

Rijdt u regelmatig met een motor of cabrio of bent u vaak op een circuit te vinden? Dan adviseren we om op maat gemaakte gehoorbescherming te dragen. 

Klussen

Pro Uni-Fit
Klust u graag in uw eigen huis? Bescherm dan uw gehoor tegen de geluiden van klusapparatuur. U kunt nog steeds met andere mensen communiceren en ook waarschuwingssignalen neemt u gewoon waar. Deze oordoppen worden standaard geleverd met een koord inclusief kledingclip.
Demping 24 dB

Vanaf € 14,95


Pro Detec Uni-Fit
Deze oordoppen zijn geschikt voor werken in een luidruchtige omgeving. De oordoppen worden standaard geleverd met een koord inclusief kledingclip. Daarnaast zijn deze oordoppen detecteerbaar, wat betekent dat de gehoorbescherming terug te vinden is wanneer u deze verliest. Hierdoor zijn deze oordoppen zeer geschikt voor de voedingsindustrie. 
Demping: 24 dB

Slapen

Sleep Uni Fit
Heeft u veel last van lawaai in uw omgeving wanneer u wil slapen. Bijvoorbeeld een snurkende partner of woont u aan een drukke straat? Deze oordoppen hebben een speciaal filter dat omgevingsgeluid dempt. Het oor is niet volledig afgesloten, waardoor u het geluid van uw wekker, het alarm of een huilende baby gewoon hoort. Slaapt u graag op uw zij? Geen probleem, u kunt gewoon op uw zij liggen wanneer u deze oordoppen draagt.
Demping: 27 dB

Vanaf € 14,95

Reizen en vliegen

Travel Uni-Fit
Comfortabel reizen, hiken of klimmen in de bergen zonder dat u last krijgt van ‘ploppende’ oren? Met een speciaal filter reguleren deze oordoppen de luchtdruk in uw omgeving, hierdoor krijgt u minder of geen last van uw oren. Ideaal dus als u snel last krijgt van uw oren tijdens het vliegen, of op andere momenten waarbij de luchtdruk snel wisselt. 
Demping: 27 dB

Vanaf € 14,95

Zwemmen

Water Uni-Fit
Heeft u last van een gevoelige gehoorgang of heeft u vaak oorproblemen? Dan kan water in uw oor extra vervelend zijn. Met oordoppen houdt u uw oren droog en voorkomt u waterdruk op uw oren. Ondanks dat de oordoppen uw gehoorgang afsluiten, laten deze oordoppen gewoon geluid door. Let op: Pluggerz Water Uni-Fit is niet geschikt voor duiken en springen in het water. 
Demping: 21 dB

Vanaf € 14,95

Concentratie

Quiet Uni-Fit
Wilt u zich goed kunnen concerteren op uw studie, werk of zit u net middenin een goed boek? Met oordoppen wordt het geluid zoveel mogelijk gedempt, waardoor u zich makkelijker kan concentreren.
Demping: 26 dB

Vanaf € 14,95

Schieten en vuurwerk

Shoot Uni-Fit
Bezoekt u een vuurwerkshow of bent u weleens op een schietbaan te vinden? Deze oordoppen beschermen uw oren tegen plotse, korte en harde knallen. 
Demping: 26 dB

Vanaf € 14,95

Wanneer u zich regelmatig in een situatie bevindt waarin u wordt blootgesteld aan plotselinge en harde knallen dan adviseren wij om op maat gemaakte gehoorbescherming te dragen.

Kinderen

Voor jonge kinderen heeft Pluggerz oorkappen ontwikkeld. De oorkappen zijn geschikt voor kinderen tussen 1 en 4 jaar en zijn ideaal voor situaties waar veel omgevingsgeluid is. De oorkappen hebben een verstelbare band en een opvallende kleur (blauw of roze). De oorkappen worden standaard geleverd met een bewaarzakje.
Demping oorkappen: 26 dB

Vanaf € 19,95

Alle typen universele oordoppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Doordat er standaard 2 maten in de verpakking zitten (S/M en M/L) beschikt u altijd over de juiste pasvorm. Bij kinderen wordt op maat gemaakte gehoorbescherming niet perse aangeraden, doordat zij nog in de groei zijn. Bij kinderen in de groei verandert de gehoorgang sneller dan bij volwassenen.

Ontdek de verschillende soorten universele gehoorbescherming

Ben jij aan het oriënteren op de verschillende soorten gehoorbescherming? Bekijk dan hier welke soorten het beste aansluiten op jouw behoeften.

Soorten gehoorbescherming