Doe je festival oordoppen in
Blog

Muziekfestival bezoeken? Oordoppen in!

Bijgedragen door Van Boxtel hoorwinkels

30-7-2015 00:00:00 • 2 minuten lezen

Tags • Preventie

MTV en Van Boxtel hoorwinkels introduceren Soundkeepr, MTV's eigen music ear plug.

Wist je dat geluid al vanaf 80dB schade kan toebrengen aan je gehoor? Om je veilig door alle festivals en muziekfeestjes heen te loodsen, zijn Van Boxtel en MTV een partnership aangegaan voor de introductie van de MTV Soundkeepr., MTV’s eigen music ear plugs. Met de Soundkeepr. ear plugs wordt geluid met 18dB gedempt door middel van een speciaal muziekfilter, waardoor je oren worden beschermd. Maar tegelijkertijd kun je nog steeds van de muziek genieten en rustig doorkletsen met je vrienden. Op 29 juli gaf MTV presentator Kay Nambiar tijdens MTV Presents Lost Frequencies de aftrap van de campagne: Say YES to the beat but NO to the beep!

“We vinden het belangrijk jongeren te waarschuwen voor de risico’s van luide muziek. We willen hen ervan bewust maken dat muziekfestivals uiteraard erg leuk zijn, maar dat het ook belangrijk is zuinig te zijn op het gehoor,” zegt Frans Story, algemeen directeur bij Van Boxtel hoorwinkels.

Jeannine Lafebre, Licensing Director NVCP (Nickelodeon & Viacom Consumer Products): “Met het initiëren van merkextensies zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen die voor beide partijen van toegevoegde waarde zijn. Zelden is die toegevoegde waarde zo concreet als bij deze samenwerking. MTV Soundkeepr. beschermt niet alleen het gehoor, maar zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit en beleving van de muziek optimaal blijft.”

MTV Soundkeepr. zal te verkrijgen zijn in alle Van Boxtel hoorwinkels, via soundkeepr.com en via distributiepunten op allerlei evenementen waar MTV bij betrokken is zoals Valtifest en Amsterdam Dance Event. Wil jij zonder risico’s genieten van de festivals, dancefeesten of concerten die jij de komende tijd nog op je lijstje hebt staan? Zorg dan dat je naast je leuke outfit met ear plugs op pad gaat. Je hebt tenslotte maar één paar oren.

Een video van de introductie van de Soundkeepr. music ear plugs is te zien op ons YouTube kanaal.