Hoortoestellen en telefonie

Oplossingen voor telefoneren

Hoorhulpmiddelen bieden een uitkomst wanneer telefoneren een probleem voor u vormt, bijvoorbeeld omdat u de telefoon niet hoort of omdat u de ander niet goed verstaat. Wij hebben hulpmiddelen beschikbaar voor vaste en mobiele telefonie.

MiniRite Bernafon

Een reeks van onze hoortoestellen zijn compatibel met iPhone®, iPad®, en iPod Touch®. Hiermee streamt u oproepen direct naar uw hoortoestellen. Heeft u een telefoon die op Android draait? Dan maakt u draadloos verbinding met behulp van een streamer. U hoort telefoongesprekken duidelijker omdat u de stem van de beller in uw hoortoestel hoort. 

soundclip-a_clip_out_rgb_hi

Deze accessoire maakt het mogelijk om geluid naar uw hoortoestellen te streamen. Zo luistert u muziek via uw hoortoestel of u beantwoord, handsfree, een telefoontje. De stem van de beller wordt dan naar uw hoortoestel gestreamd, terwijl u gewoon nog omgevingsgeluiden hoort. Een ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat ook u goed verstaanbaar bent. De SoundClip is compatibel met Apple, Android en met de meeste andere audioapparaten die de mogelijkheid hebben om via Bluetooth te verbinden. Daarnaast biedt de SoundClip ook de mogelijkheid voor VoIP (Voice over Internet Protocol, bellen via het internet).

Telefoon adapter Bernafon

Met de telefoon adapter maakt u gemakkelijk verbinding tussen uw telefonieverbinding en de SoundClip. Hierdoor hoort u gesprekken van uw mobiel en van uw vaste verbinding rechtstreeks in uw hoortoestellen. Doordat het geluid van uw telefoongesprek via een Bluetoothverbinding gestreamd wordt, belt u handsfree. 

van-boxtel-map

Met 54 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel