Nieuwste generatie hoortoestellen

Hoortoestellen met de nieuwste technologie

Hoortoestellen van de nieuwste generatie beschikken over de nieuwste features, specificaties en/of innovaties waardoor ze voor een optimale luisterervaring kunnen zorgen. Je draagt hiermee de nieuwste gehoorapparaten van hét moment.

Wij hebben een ruim assortiment met de nieuwste toestellen van de bekende hoortoestelmerken – Oticon en Bernafon. Bekijk hier features, voordelen en de extra's van deze hoortoestellen. 

Voordelen ervaren Voordelen bekijken

Gehoorapparaten met de
nieuwste technieken

Heb jij er al eens een geprobeerd – een hoortoestel met de nieuwste technieken? Hoortoesteltechnologie wordt steeds geavanceerder. En met de komst van kunstmatige intelligentie lijkt er weer een nieuwe wereld open te gaan. Ze komen dicht in de buurt van de meest realistische luisterervaring. Kom hier te weten wat de voordelen zijn of ervaar zelf de voordelen.

Voordelen van de nieuwste technieken

Hoortoestellen met de nieuwste technieken brengen tal van voordelen met zich mee, zoals:

 • Meest realistische luisterervaring met hoortoestellen
  Hoortoestellen met de allernieuwste technologie bevatten vaak de beste specificaties. Hierdoor kunnen ze jou één van de meest realistische luisterervaring bieden.
 • Uitzonderlijke flexibiliteit
  Met de nieuwste technologie kunnen hoortoestellen iedere luistersituatie aan. Ze verwerken geluiden op hoge snelheden waardoor je goed kan horen. Ook in drukke omgevingen.
 • Beter verstaan in verschillende situaties
  De nieuwste technieken maken het mogelijk om jou te laten horen waar je de meeste behoefte aan hebt. Ze geven de meeste prioriteit aan de belangrijkste geluiden.
 • Extra opties en functionaliteiten
  Hoortoestellen met de nieuwste technieken verbeteren ook in bestaande functionaliteiten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld snel opladen en met nóg meer apparaten verbinden via Bluetooth. Sommigen verbinden zelfs met apps om het hoortoestel in te stellen.
Nieuwe technologie in hoortoestellen
Ervaar de nieuwste gehoorapparaat technologie

Ervaar een hoortoestel met de nieuwste technieken

✔ Probeer de nieuwste features en de beste specificaties
✔ Unieke luisterervaring en een gigantische boost in comfort
Gratis proefperiode van 60 dagen

Vul hieronder jouw gegevens in voor de proefperiode.

Stap 1 van 3

Nauwelijks zichtbaar

Hoortoesteltechnologie wordt als maar beter, net zoals andere technologische ontwikkelingen. Met de nieuwste technologie weet je zeker dat jouw hoortoestel up-to-date is en kan je hier weer jaren mee vooruit.

De techniek is groots, maar de hoortoestellen zelf niet
Sterker nog, nieuwe technologie zorgt ervoor dat de hoortoestellen steeds kleiner worden. Ze zijn nu al bijna niet meer zichtbaar! Heb jij er al eens een achter of in je oor gehad?

Nieuwste hoortoestel is nauwelijks zichtbaar

Oticon Intent

Een goed voorbeeld van een hoortoestel met de allernieuwste technologie is Oticons vlaggenschip de − Oticon Intent™.

Dit nieuwe hoortoestel beschikt over zeer unieke technologie, waaronder 's Wereld eerste 4D sensortechnologie. Door deze technologie is het nog beter in staat om te bepalen aan welke geluiden jij behoefte hebt.

De Oticon Intent is een voorbeeld van vrije markt hoortoestel.

Oticon Intent

Nieuwste hoortoestel

Belangrijk om te weten

Hoortoestellen met de nieuwste technologie zijn voornamelijk terug te vinden op de vrije markt en zijn beperkt terug te vinden in de categorieën van het hoorprotocol.

Meest gestelde vragen