Uw hoortoestel nul euro Geen Datum

Je leven verandert bij Van Boxtel

Onze audiciens zijn getuige van de mooiste momenten. Dat is wat een goed hoortoestel kan doen. U vindt dat nu bij ons al voor 0 euro! Hoe dat kan? We vergoeden t/m 31 maart 2024 de kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt, met uitzondering van uw eigen risico.* Maak nu een afspraak voor een gehoortest. Bekijk de voorwaarden en ontdek waarom onze kwaliteit al vanaf € 0,- te binnen handbereik is.

Maak afspraak

Weet u nog niet zeker of u wel kunt wennen aan een hoortoestel, of vraagt u zich af of nieuwe toestellen wel van meerwaarde zijn ten opzichte van uw huidige toestellen? Dan is het goed om te weten dat u onze hoortoestellen 30 dagen vrijblijvend op proef kunt nemen. Bent u na 30 dagen niet tevreden? Dan kunt u ze zonder opgaaf van reden terugbrengen en hoeft u niets te betalen.

Afspraak maken

Meld u hier aan!

Beantwoord de vragen en begin met een gratis hoortest bij één van onze audiciens. 👇

Wat is uw leeftijd?
Wat is uw leeftijd?
Merkt u zelf (of merken anderen) iets aan uw gehoor?

Super, maak hier uw afspraak compleet!

Maak een afspraak voor een gehoortest om u aan te melden. 👇


Maak een afspraak

De gehoortest is het startpunt om gebruik te maken van de 0 euro actie.

* Voorwaarden

Uw hoortoestel nu € 0,-, Hoe dat werkt? Heel simpel, we leggen het uit in een aantal stappen:

 1. U maakt een afspraak voor een gratis gehoortest met één van onze audiciens.
 2. Indien u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit een Nederlandse zorgverzekeraar krijgt u tot 75% van de hoortoestellen vergoed. Deze vergoeding geldt bij een gehoorverlies van minimaal 35dB, ook moet het toestel binnen de wettelijke categorieën (1-5) vallen. De zorgverzekering vergoedt 1 keer per 5 jaar twee hoortoestellen.
 3. Wanneer u recht heeft op vergoeding betaalt u normaal gesproken zelf de eigen bijdrage van uw hoortoestellen. Omdat u profiteert van de tijdelijke actie krijgt u nu een prachtige korting: Wat de zorgverzekeraar niet vergoedt, vergoeden wij!
 4. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan vergoedt uw zorgverzekering de gehele of een deel van uw eigen bijdrage. U betaalt in de winkel de eigen bijdrage, de vergoeding voor de eigen bijdrage haalt u vervolgens zelf op bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar verrekent dit vervolgens met u. Bent u klant bij CZ? Dan haalt Van Boxtel hoorwinkels de vergoeding voor de eigen bijdrage rechtstreeks op bij CZ.
 5. Het is mogelijk dat er een eigen risico van toepassing is. Hoe hoog het eigen risico is, is afhankelijk van uw vrijwillig eigen risico. Het verplicht eigen risico in 2023 en 2024 is minimaal € 385,-. Bent u klant bij Achmea? Dan is er voor u geen sprake van een eigen risico.
 6. Als u kiest voor oplaadbare hoortoestellen, dan zijn de kosten voor oplaadbaar mogelijk van toepassing. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar.
 7. De actie geldt alleen op hoortoestellen van Oticon™ en Bernafon
 8. De actie is geldig t/m 31 maart 2024.

Eigen risico vs. eigen bijdrage

Het eigen risico en de eigen bijdrage zijn twee verschillende dingen.

Eigen risico

Het eigen risico is de eerste € 385,- die u aan zorgkosten maakt, deze zijn voor uw eigen rekening. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering en is het bedrag dat u zelf betaalt voordat u recht heeft op vergoeding vanuit de zorgverzekering. Het eigen risico geldt voor iedereen boven de 18 jaar. Wanneer uw eigen risico op is, vergoedt de zorgverzekeraar de overige kosten. Er is een verplicht eigen risico en een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico wordt door de overheid vastgesteld. In 2023 en 2024 bedraagt het verplicht eigen risico minimaal € 385,-. Het eigen risico geldt per kalenderjaar, van 1 januari tot 31 december. Op 1 januari staat het eigen risico dus altijd weer op het door de overheid vastgestelde bedrag. Het is mogelijk om bovenop het verplichte eigen risico te kiezen voor een vrijwillig eigen risico, de hoogte van het vrijwillige eigen risico is maximaal € 500,-. Uw eigen risico kan dus, afhankelijk van uw eigen keuze bij het afsluiten van de zorgverzekering, oplopen tot maximaal € 885,-. Wanneer u kiest voor een hoger eigen risico ontvangt u vaak korting op uw zorgpremie. Bij sommige zorgverzekeraars is het mogelijk om het eigen risico verspreid over het jaar te betalen.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is wettelijk bepaalt door de overheid. Het is een bedrag dat per type zorg verschilt en dat u altijd zelf betaalt. In tegenstelling tot het eigen risico stapelt de eigen bijdrage zich niet op. U betaalt dus elke keer opnieuw de wettelijk vastgestelde eigen bijdrage. U betaalt altijd eerst de eigen bijdrage, het bedrag dat daarna nog openstaat wordt verrekend met uw eventuele openstaande eigen risico. Voor sommige eigen bijdragen kunt u zichzelf verzekeren d.m.v. een aanvullende verzekering. In de hoorzorg is de vastgestelde eigen bijdrage tot 25%. Wanneer u aanvullend verzekerd bent voor hoorzorg vergoedt de zorgverzekeraar alsnog een deel van de eigen bijdrage.

Rekenvoorbeeld € 0,- per toestel

Stel u heeft net een gehoortest gedaan bij één van onze audiciens. Uit de gehoortest blijkt dat u gehoorverlies heeft en dat u een hoortoestel nodig heeft. Ook komt u in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. De hoortoestellen die bij uw gehoorverlies passen kosten € 700,- per stuk. Uitgaande van geen aanvullende verzekering valt € 175,- van dit bedrag onder de eigen bijdrage. Bij Van Boxtel hoorwinkels nemen wij de eigen bijdrage t/m 31 maart 2024 voor onze rekening en hoeft u ons niets te betalen.

Het wettelijk bepaald eigen risico bedraagt € 385,-. Dit bedrag betaalt u niet aan Van Boxtel hoorwinkels, maar aan uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van hoeveel zorg u in het lopende kalenderjaar heeft afgenomen waarop eigen risico van toepassing is, ontvangt u hiervoor een rekening van uw zorgverzekeraar. Bent u verzekerd bij Achmea? Dan bent u geen eigen risico verschuldigd.

 

 

1 toestel

2 toestellen

 

Prijs hoortoestel(len)

700,-

1400,- 

 

75% vergoeding uit basisverzekering 

525,-

1050,- 

-

Eigen bijdrage

175,-

350,- 

 

Korting Van Boxtel

175,-

350,- 

-

U betaalt aan Van Boxtel 

0,-

0,- 

 

Eventuele kosten eigen risico 

385,-

385,- 

+

Totale kosten inclusief eigen risico 

385,-

385,- 

 

Interesse in een hoortoestel? Maak dan snel een afspraak. U kunt ze bij ons 30 dagen vrijblijvend proberen!

Maak afspraak

Voordelige upgrade naar oplaadbare hoortoestellen

Voor oplaadbare hoortoestellen kiest u bij Van Boxtel hoorwinkels de BatterijVrij Bundel. Hierbij is alles inbegrepen voor de upgrade van uw nieuwe hoortoestellen naar oplaadbare hoortoestellen. Voor twee hoortoestellen kost deze bundel slechts € 315,-.

De verwachtte levensduur bij normaal gebruik van de accu's is 5 jaar. Toch kan het voorkomen dat de accu's door bovengemiddeld gebruik in deze 5 jaar een keer vervangen moeten worden. Het één keer vervangen van de accu's is inbegrepen in de BatterijVrij bundel. Hiermee weet u dus zeker dat u 5 jaar lang zonder zorgen gebruik maakt van uw oplaadbare hoortoestellen. Als u bedenkt dat u zonder oplaadbare hoortoestellen in vijf jaar zo’n € 270,- kwijt bent aan batterijen, dan is dat een meerprijs van slechts € 45,-.

BatterijVrij Bundel (incl. oplader)

315,-

Eenmalig vervangen accu's

0,-

Totaal bij 2 hoortoestellen na 5 jaar

315,-

Kosten batterijen 5 jaar

± 270,-

Meerprijs BatterijVrij Bundel (incl. oplader)

45,-

Voordelen oplaadbaar

 • Nooit meer uw batterijen vervangen
 • U grijpt nooit meer mis
 • Opladen is eenvoudig
 • Met 3-4 uur opgeladen
 • De hele dag door te gebruiken
 • ‘s Nachts voordat u naar bed gaat zet u ze op de oplader, ’s ochtends zijn ze volledig opgeladen.

Bovendien hoeft u met oplaadbare hoortoestellen geen nieuwe batterijen aan te schaffen of gebruikte batterijen weg te gooien. Dat is goed voor zowel uw portemonnee als het milieu.