Onzichtbaar twijfel

Wist u dat...

hoortoestellen de laatste jaren een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Ze kunnen steeds meer terwijl ze veel kleiner zijn geworden. En omdat ze vaak onzichtbaar gedragen kunnen worden merken we dat steeds meer mensen de stap naar een hoortoestel zetten.

Maar hoe belangrijk is de onzichtbaarheid van een hoortoestel voor u?

Waarom twijfelen?

Veel mensen twijfelen erg lang voordat ze een hoortoestel proberen. Gemiddeld zelfs 7 jaar! Waar ze aan twijfelen? Niet eens of ze een hoortoestel goed kunnen gebruiken maar of ze wel gezien willen worden als hoortoesteldrager.

Want of we het nu leuk vinden of niet, een hoortoesteldrager is in onze gedachten al snel oud of zelfs bejaard. Maar is dat eigenlijk wel zo? Uit ervaring kunnen wij verklappen van niet, wij helpen dagelijks mensen uit bijna alle leeftijdscategorieën. Maar doordat onze moderne hoortoestellen erg klein zijn, zie je 9 van de 10 keer niet dat iemand ze draagt.

Twijfel daarom niet langer, maar meld u aan om zelf te ervaren hoe klein en onzichtbaar onze hoortoestellen zijn.

Gratis proefperiode

Tijdens de gratis proefperiode kunt u thuis, zonder verplichtingen onze hoortoestellen proberen.

Ervaar zelf alle voordelen van hoortoestellen die onzichtbaar gedragen kunnen worden met de nieuwste technologie en kom er achter hoe waardevol een modern hoortoestel voor u kan zijn.

Meld u aan voor de gratis proefperiode door de vraag bovenaan de pagina te beantwoorden.

Start aanmelding

Gratis proefperiode onzichtbare hoortoestellen
Onzichtbare hoortoestellen Oticon Own

Klein formaat, grootse technologie

De meest opvallende trend in de wereld van hoortoestellen is degene die het minst opvalt. Hoortoestellen zijn tegenwoordig zó klein, dat je ze bijna niet meer ziet. Ondanks het kleine formaat zijn ze enorm innovatief; ze bevatten meer techniek dan ooit te voren. Zo kunnen moderne hoortoestellen onder andere:

  • Unieke geluidskwaliteit leveren door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie;
  • Met uw mobiel verbinden via een Bluetooth connectie;
  • Opladen, dus geen losse batterijen meer;
  • Feedback reduceren, dus geen fluitende geluiden meer;
  • Tinnitus maskeren, indien nodig.

 

Eerlijk advies voor uw gehoor

Onze hoorzorgexperts zijn gespecialiseerd in het geven van een eerlijk advies.

Omdat uw gehoor uniek is en een hoortoestel niet zomaar bij ieders gehoor past, helpen onze gediplomeerde audiciens u mee met een hoortoestelkeuze die volledig aansluit bij uw gehoor.

Beantwoord de vragen bovenaan de pagina om een onzichtbaar hoortoestel te proberen. Zo kunt u optimaal genieten van alle geluiden om u heen zonder dat iemand het opvalt.

Meld u hier aan

Eerlijk advies voor onzichtbare hoortoestellen